Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Masterchef 7: «Τσόφλια, Σιχάματα…» - Πρωτοφανές ξέσπασμα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Τι συνέβη;

Masterchef 7: «Τσόφλια, Σιχάματα…» - Πρωτοφανές ξέσπασμα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Reality 24.03.2023 23:46
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το αποψινό (24/3) επεισόδιο του Masterchef 7 από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής του ήταν αρκετά έντονο με τους διαγωνιζόμενους να βγάζουν τα "μαχαίρα", με πρώτο και κύριο τον Αλέξανδρο, ο οποίος συνέχισε την κόντρα του με τον Πορφύρη, αναφερόμενος στα Τέμπη - δείτε εδώ το "κράξιμο" του.

Αμέσως μετά από αυτό είδαμε έναν τσακωμό στο μαγειρικό συμβούλιο του ριάλιτι και στην συνέχεια ξέσπασε ξανά ο Αλέξανδρος. Μπορεί να κέρδισε η "κόκκινη" ομάδα που είχε αρχηγό τον Πορφύρη, αλλά μερικά μέλη δεν χάρηκαν και μέσα σε αυτούς είναι και η Στέλλα.

Αφού η ομάδα των "κόκκινων" έδωσαν ασυλία, στον Κόκκοτα, αυτός έπρεπε με την σειρά του να δείξει έναν υποψήφιο, από την μπλέ ομάδα. Αυτός αποφάσισε ότι θα είναι ο Αλέξανδρος. Τότε όμως ξεκίνησαν τα "όργανα".

Το ξέσπασμα του Αλέξανδρου μετά την απόφαση της ψηφοφορίας στο Masterchef 7

«Μετά θα λέτε ότι είμαι τρελός… φλούδες όλοι!Τσόφλια, Σιχάματα… Όπως γουστάρω θα μιλάω! Δε θα μου πεις πως θα μιλάω»», είπε ο Αλέξανδρος στον Κωνσταντίνο. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος το μάζεψε ζητώντας του συγγνώμη.

Χαμός μεταξύ Γιώργου - Αλέξανδρου

Μπορεί γενικά φέτος στο Masterchef 7 να επικρατεί κυρίως ησυχία και όχι εντάσεις και έντονοι καυγάδες, ωστόσο είναι γνωστή η αντιπάθεια που τρέφει ο Αλέξανδρος στον Γιώργο Πορφύρη, κάτι που εκδήλωσε από αρχή χωρίς δισταγμό.

Παρόλα αυτά, στα επόμενα επεισόδια είδαμε τους δύο παίκτες να προσπαθούν να τα βρουν και πράγματι φάνηκε πως πλέον οι σχέσεις τους είναι καλές. 'Όμως, στο προηγούμε 23/3 επεισόδιο (δείτε πως είπε ο Δημήτρης Μπέλλος πως τον υποδέχτηκαν στο σπίτι) είδαμε τελικά πως η κόντρα τους καλά κρατεί, μιας και οι ατάκες του ενός προς τον άλλον κατά τη διάρκεια της ομαδικής δεν είχαν σταματημό!

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος άφησε να εννοηθεί πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργου Πορφύρη, παρόλο που υποτίθεται τα είχαν βρει και είχαν συμφιλιωθεί, οφείλεται στο ότι ο τότε αρχηγός της μπλε ομάδας, ο Παύλος είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση τη Γιώτα.

«Από την αρχή του παιχνιδιού ανοίχτηκα σε άτομα και είδα ότι στο πρώτο στραβοπάτημα ήταν οι πρώτοι που με πρόδωσαν και μου γύρισαν την πλάτη. Άνθρωποι όπως ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, ο Βαγγέλης που έχει αποχωρήσει, ο Δημήτρης. Σε όλους αυτούς τους ανοίχτηκα, έδωσα ένα κομμάτι του εαυτού μου κι αυτό που έλαβα ήταν ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση», ανέφερε αρχικά στην κάμερα ο Γιώργος Πορφύρης.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος δήλωσε: «Με τον Πορφύρη ξεκινήσαμε κάπου στραβά μετά το συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Κάποια στιγμή βέβαια ξεκίνησε να μου κάνει πόλεμο σε εμένα και σε όσους έκανα παρέα. Όταν είδε ότι δεν τον παίρνει τον πόλεμο αυτό γιατί θα έφευγε οικειοθελώς, τότε σταμάτησε.

Όταν έχασαν στην ομαδική και ο Παύλος έβγαλε στον τάκο τη Γιώτα, μάλλον αυτός νόμιζε ότι εμείς κάναμε μια συνεννόηση να βγάλουμε στον τάκο τη Γιώτα. Αυτό φαντάζομαι. Από τότε δε μιλάμε και δε με ενδιαφέρει κιόλας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χωρίς τον Σασμό στον ανταγωνισμό - Πώς τα πήγαν σε νούμερα τηλεθέασης Survivor All Star και MasterChef 7

Masterchef 7: «Τι λες μωρή μαλ…νη;» - Χαμός στο συμβούλιο

Share