Η Ασημίνα θέλει να μπει ξανά στο Survivor all star μετά την αποβολή της - Η ενόχληση του Δάντη

Αλαλούμ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκε από το Survivor all star με την κίνηση αυτή της παραγωγής να βγάζει την κοπέλα εκτός εαυτού, η οποία ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει, πως δεν είχε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Η αθλήτρια έχει επιστρέψει λοιπόν εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα, με την ίδια να συνεχίζει κανονικά τη ζωή της! Και εκεί λοιπόν, που πιστέψαμε, πως πήρε απόφαση ότι είναι εκτός ριάλιτι (δείτε εδώ τις οργισμένες της αναρτήσεις κατά της παραγωγής), ήρθε μια νέα αποκάλυψη στο προσκήνιο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 24/3 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Super Κατερίνα έκανε γνωστό, πως η Ασημίνα εκφράζει την επιθυμία της να μπει ξανά στο παιχνίδι με το Χρήστο Δάντη να εκνευρίζεται, που δε μπορεί να το πάρει απόφαση και θέλει να κάνει ''πισωγύρισμα''.

Η επιθυμία της Ασημίνας Χατζηανδρέου να μπει ξανά στο Survivor all star

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star

Μπορεί η 22χρονη κοπέλα να ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού μετά την αποβολή της, λέγοντας που ούτε τρώει αλλά ούτε έχει και κινητό, ωστόσο κανείς δεν την πίστεψε. Λίγο μετά από αυτές τις εξελίξεις ο πρώτος, που αντέδρασε ήταν ο Χρήστος Δάντης κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πιστεύω σε 'σενα και στην ψυχή σου που κάνει για διακόσιους! Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλο. Καλή επιστροφή. Σε περιμένουμε!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor All Star