Survivor all star: «Άλλα βάζετε τον παρουσιαστή να πει...» - Αδιανόητο ξεφτίλισμα από τον Αναγνωστόπουλο για την παραγωγή του ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Άλλα βάζετε τον παρουσιαστή να πει...» - Αδιανόητο ξεφτίλισμα από τον Αναγνωστόπουλο για την παραγωγή του ΣΚΑΪ

Στο Survivor all star δεν προλαβαίνουμε πραγματικά τις εξελίξεις τόσο από τη μεριά της παραγωγής, όσο και από τους ίδιους του συμμετέχοντες στο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο αναλυτικά το βράδυ της Κυριακής 26/3 αναμένεται να γίνει η μίξη των ομάδων (δείτε εδώ το trailer με την αντίδραση των παικτών), ενώ παράλληλα κυκλοφορεί μία είδηση φωτιά, που έχει να κάνει με αποβολές παικτών.

Ένας λοιπόν, πολύ ενεργός πρώην παίκτης είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος φρόντισε, με το που κυκλοφόρησε η είδηση για την απομάκρυνση παικτών - όπως είχε γίνει με Δαλάκα και Ασημίνα - να κάνει ένα όλο νόημα tweet με καρφιά, προς την παραγωγή.

Δείτε εδώ επίσης: Survivor All Star spoiler 26/3: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

To νέο καρφί του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor all star

«Κινητά-φαγητά-κολλητοί(στην παραγωγή, παίκτες με παραγωγή)λουκέτα στα σκουπίδια(γελάνε κ οι πέτρες)αλλά λέει ο εργοδότης αλλά βάζετε τον παρουσιαστή να πει! Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Καταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας #SurvivorGR», έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Aποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης από το παιχνίδι

Εκτός από την αλλαγή στις ομάδες, που σε άλλους παίκτες θα φανεί ευχάριστη και σε άλλους δυσάρεστη, έγινε γνωστή μια ακόμη αλλαγή, που αυτή σίγουρα θα προκαλέσει σοκ σε όλους, παίκτες και τηλεθεατές!

Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε από τις πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο πως ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Πηλίδης αποβάλλονται από το Survivor all star καθώς οι δύο παίκτες παραβίασαν μερικούς πολύ σημαντικούς κανονισμούς, οι οποίοι πιθανότατα είναι είτε κλέψιμο φαγητού, είτε επικοινωνία με άνθρωπο της παραγωγής, είτε επικοινωνία με Ελλάδα!

Ότι κι από τα 3 να ήταν, η παραγωγή ήταν κάθετη -το είδαμε και στην περίπτωση της Κατερίνας και της Ασημίνας- και για αυτόν τον λόγο οι 2 παίκτες φαβορί αναμένεται να επιστρέψουν δυστυχώς σύντομα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα ο Ηλίας Γκότσης τελευταία στιγμή να μην αποβληθεί τελικά, μιας και οι κατηγορίες του διαφέρουν από τον Γιωρίκα, που η δική του αποβολή είναι οριστική και αμετάκλητη!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ηλίας ήδη έχει έρθει αντιμέτωπος με αποβολή, λόγω του έντονου off camera τσακωμού του με τον Τάκη Καραγκούνια, ωστόσο τελικά η παραγωγή για δικούς της λόγους αποφάσισε την παραμονή των 2 παικτών. Οπότε, αυτή τη φορά δεν θα την γλιτώνει μάλλον ξανά με κίτρινη κάρτα...

Αυτό σημαίνει λοιπόν η νέα Μπλε ομάδα θα αποδυναμωθεί πλήρως, μιας και οι 2 παίκτες, μετά το ανακάτεμα της τράπουλας, βρίσκονταν στην ίδια ομάδα.