Survivor All Star: Τα τρία φαβορί για τον τελικό μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη

Ανατροπές και ανακατατάξεις!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τα τρία φαβορί για τον τελικό μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη

Η 12η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε επεισοδιακά αφού απόψε, μια ημέρα μετά τον σχηματισμό των νέων ομάδων και λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει) η παραγωγή θα ανακοινώσει πως ο Γιώργος Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται! (Δείτε εδώ: Η παράβαση του Ηλία Γκότση - Τι έκανε τελικά και τον απέβαλαν από το παιχνίδι)!

Μετά από τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες θα πάρουν το εισιτήριο της επιστροφής τους στην Ελλάδα και... θα αφήσουν πίσω τους συντρίμμια, ή μάλλον αναταραχές...

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει η παραγωγή θα πρέπει να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό της μπλε ομάδας και επικρατέστερο σενάριο είναι να μεταφέρει έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας στους Μαχητές (δείτε εδώ ποιον). Αυτός ο παίκτης, μάλιστα, μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη κατάφερε να μπει στην τριάδα με τα φαβορί για τον φετινό μεγάλο τελικό! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Τα τρία ονόματα που ακούγονται έντονα για τον τελικό του Survivor All Star

Σάκης Κατσούλης: Νικητής του 2021, πολυσυζητημένο πρόσωπο, γλυκούλης στο γυναικείο κοινό με τα όσα έχει κάνει για τα μάτια της Μαριαλένας συν του ότι φέτος είναι αθόρυβος όσο πρέπει, διπλωμάτης και απόμακρος από τα κουτσομπολιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και η χαρά του γυναικείου πληθυσμού! Μέτριος φέτος αγωνιστικά αλλά δυνατός σε όλα τα υπόλοιπα... Μπορεί να φτάσει τελικό.

Ηλίας Μπόγδανος: Έφτασε τελικό το 2021 αλλά δεν τα κατάφερε οπότε... why not όχι και φέτος; Εννοείται πως αν δεν αποβάλλονταν Γκότσης και Πιλίδης δεν θα τον βλέπαμε ούτε τελική 5αδα αλλά μετά από αυτές τις εξελίξεις, αν έπρεπε να βρούμε έναν τυχερό στα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία 24ωρα, αυτός σίγουρα θα ήταν ο Ηλίας!