Survivor All Star: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για Γκότση και Πιλίδη πριν προβληθεί το επεισόδιο

Τι είπε για τις δυο παραβάσεις τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για Γκότση και Πιλίδη πριν προβληθεί το επεισόδιο

Τεράστιος αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Survivor All Star λόγω παραβίασης των κανόνων από τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη. Πρόκειται για δυο παραβιάσεις διαφορετικές μεταξύ τους, απλά μαθεύτηκαν μαζί. γεγονός που έφερε την απομάκρυνση τους από το παιχνίδι.

Και οι δυο Μαχητές βρίσκονται εκτός στίβου μάχης και περιμένουν την απόφαση της παραγωγής για το αν θα παραμείνουν στο παιχνίδι ή αν τελικά θα αποβληθούν έχοντας αποδειχθεί πως καταπάτησαν βασικούς και σοβαρούς κανόνες του Survivor (δείτε εδώ).

Σίγουρο όπως φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ωστόσο, πως οι δυο άνδρες έχουν ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι και σύντομα θα γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Λιανού για Πιλίδη - Γιωρίκα

Και ο Γιώργος Λιανός σήμερα 27/3 στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει, ανακοίνωσε πως όντως έχουν παραβιάσει δυο κανόνες του παιχνιδιού.

«Έχουμε παραβίαση κανονισμών από Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση. Θα έχουμε ανακοινώσεις σήμερα. Έχουν παραβιάσει κανόνες του Survivor διαφορετικούς ο καθένας» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Να σημειωθεί πως και στο twitter επικρατεί χαμός και στο στόχαστρο έχει μπει μέχρι και ο Γιώργος Λιανός!

Αυτός ο παίκτης των Κόκκινων πάει στους Μπλε μετά την αποβολή Γκότση - Πιλίδη!

Όπως καταλαβαίνετε μια αποβολή μπορεί να είναι η σωστή «λύση» για το παιχνίδι αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα κι ένα από αυτά - και ίσως το μεγαλύτερο - είναι πως τώρα ο Ατζούν από το πουθενά βρίσκεται με μείον δυο παίκτες από την ίδια ομάδα.

Δυο είναι, λοιπόν, τώρα και οι προτεινόμενες λύσεις για τον Ατζούν.

Survivor All Star spoiler: Αυτός ο παίκτης των Κόκκινων πάει στους Μπλε μετά την αποβολή Γκότση - Πιλίδη!

Ο Τούρκος παραγωγός έχει δυο σκέψεις - λύσεις στο μυαλό του αυτή την στιγμή:

  1. Παίρνει τον Ηλία Μπόγδανο από τους Κόκκινους και τον επιστρέφει στους Μπλε, εκεί δηλαδή που ήταν πριν την μίξη των ομάδων ή
  2. Βάζει μέσα δυο νέους παίκτες και τα φέρνει όλα τούμπα! Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι που θα βρει τόσο δυνατούς παίκτες όσο τον Γιωρίκα και τον Ηλία. Άβυσσος η ψυχή του Τούρκου παραγωγού.