Survivor All Star spoiler (27/3): Απανωτά τα χτυπήματα - Αυτοί είναι οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Θα κάνουν παρέα στην Ελευθερία Ελευθερίου...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (27/3): Απανωτά τα χτυπήματα - Αυτοί είναι οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μεγάλος χάος όσον αφορά στο Survivor All Star, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα αποκλειστούν δύο παίκτες της μπλε ομάδας και αυτοί δεν είναι άλλοι πέρα από τον Ηλία Γκότση και τον Γιώργο Πιλίδη, οι οποίοι παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες (δείτε εδώ τι έκανε ο πρώτος και τον απέβαλαν).

Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, θα ανακοινώσει στους υπόλοιπους παίκτες απόψε την εξέλιξη αυτή, όπως φαίνεται στο trailer (δείτε το εδώ), όμως πέρα από τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τι συμβαίνει μπροστά από αυτές, στον στίβο μάχης, που είναι και αυτός που καθορίζει πολλές φορές τα προβλήματα των ομάδων και φέρνει τις μεγαλύτερες ανατροπές.

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για απόψε (27/3) στο Survivor All Star

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, οι Μαχητές θα χάσουν για άλλη μία μέρα, εφόσον θα είναι αρκετά επηρεασμένοι μετά από αυτό που συνέβη στους συμπαίκτες τους, που είναι και από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλουν στον τάκο όχι έναν, αλλά δύο παίκτες τους, εφόσον έχασαν και στην χθεσινή (26/3) "μάχη".

Αυτοί, λοιπόν, θα είναι δύο άντρες, οι οποίοι κατά τη γνώμη τους, είναι και οι πιο αδύναμοι σε σχέση με τους υπόλοιπους, παρόλο που δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούν μετά τη νέα κατάταξη. Παρέα έτσι στην Ελευθερία Ελευθερίου θα κάνουν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βγαίνει για 6η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος μπήκε πολύ δυναμικά, αλλά μετά τον τραυματισμό του "έπεσε" και δεν μπορεί κανείς να το αφήσει απαρατήρητο.

Αγόρου Μαρτίκας

Αυτός ο παίκτης των Κόκκινων πάει στους Μπλε μετά την αποβολή Γκότση - Πιλίδη

Δύσκολα τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση, αλλά και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star!

Τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται δυο μέρες μπροστά από εμάς οπότε εμείς θα παρακολουθήσουμε απόψε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις ομάδες τι έχει συμβεί με τα δυο αυτά πρόσωπα που μετά την μίξη Κόκκινων και Μπλε και οι δυο ανήκουν στους Μαχητές, ή μάλλον ανήκαν, αφού πλέον έχουν στα χέρια τους το εισιτήριο της επιστροφής τους στην Ελλάδα!

Όπως καταλαβαίνετε μια αποβολή μπορεί να είναι η σωστή «λύση» για το παιχνίδι αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα κι ένα από αυτά - και ίσως το μεγαλύτερο - είναι πως τώρα ο Ατζούν από το πουθενά βρίσκεται με μείον δυο παίκτες από την ίδια ομάδα.

Δυο είναι, λοιπόν, τώρα και οι προτεινόμενες λύσεις για τον Ατζούν.

Survivor All Star spoiler: Αυτός ο παίκτης των Κόκκινων πάει στους Μπλε μετά την αποβολή Γκότση - Πιλίδη!

Ο Τούρκος παραγωγός έχει δυο σκέψεις - λύσεις στο μυαλό του αυτή την στιγμή:

  1. Παίρνει τον Ηλία Μπόγδανο από τους Κόκκινους και τον επιστρέφει στους Μπλε, εκεί δηλαδή που ήταν πριν την μίξη των ομάδων ή
  2. Βάζει μέσα δυο νέους παίκτες και τα φέρνει όλα τούμπα! Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι που θα βρει τόσο δυνατούς παίκτες όσο τον Γιωρίκα και τον Ηλία. Άβυσσος η ψυχή του Τούρκου παραγωγού.