Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

My Style Rocks: Στο αεροδρόμιο για τα μάτια του Βασάλου - Η άγνωστη σχέση της Vodos με τον παίκτη Survivor

Τα σχόλια των κριτών

My Style Rocks: Στο αεροδρόμιο για τα μάτια του Βασάλου - Η άγνωστη σχέση της Vodos με τον παίκτη Survivor
Reality 27.03.2023 20:38
Από Ελένη Μήτση

Η εβδομάδα ξεκίνησε με πολλές εκπλήξεις τη Δευτέρα 27/3 στο My style rocks, καθώς εκτός από τη νέα παίκτρια, που μπήκε στο διαγωνισμό, άλλη μία - παλιά - ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας, πως θέλει να αποχωρήσει (δείτε εδώ ποια).

Στη συνέχεια, το επεισόδιο εξελίχθηκε ομαλά με την Emilia Vodos να παρουσιάζεται στους κριτές και στα κορίτσια με ένα σύνολο, που είχε ως βάση του το μπλε χρώμα, κάτι που εν τέλει άρεσε.

Η αναφορά της Emilia Vodos στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Αυτό ωστόσο, που έκανε τους πάντες να γελάσουν ήταν ο λόγος, που η παίκτρια είχε ντυθεί έτσι. Η περίσταση, που σχεδίασε η κοπέλα είχε να κάνει με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor all star με τη Vodos να πηγαίνει να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο μαζί με τον Fipster.

Νωρίτερα γνωρίσαμε τη νέα παίκτρια

Στην αρχή του show την είσοδό της έκανε η Πόπη Παγούδη από τη Χίο σε ηλικία 24 ετών. Η κοπέλα έχει μεγάλη αγάπη για τη μόδα και τα social media και μάλιστα δηλώνει επιχειρηματίας, αφού έχει στην κατοχή της δύο καταστήματα σχετικά με τα ρούχα και τη μόδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: «Όταν βλέπω... ανατριχιάζω, γυναίκες καίγονται ζωντανές!» - Σοκάρει η Παπαγεωργίου με την ενδυμασία της Βασιλικής

My Style Rocks: «Άσε με να τελειώσω!» - Έξω φρενών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Share