Survivor all star: Της μιλούσαν και τους αγνοούσε επιδεικτικά - Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου

Τι συνέβη στον πάγκο των μπλε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Της μιλούσαν και τους αγνοούσε επιδεικτικά - Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου

Το νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 27/3 στο Survivor all star έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς ο Γιώργος Λιανός βγήκε μπροστά και ανακοίνωσε στις 2 ομάδες, πως Γκότσης και Πιλίδης αποβλήθηκαν (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε για το μέλλον τους στο παιχνίδι).

Στη συνέχεια, μπλε και κόκκινοι ρίχτηκαν στον αγώνα για την δεύτερη ασυλία με τους μαχητές να έχουν ομολογουμένως πεσμένο ηθικό μιας και θα έπρεπε να διεκδικήσουν τη νίκη με -2 παίκτες από την ομάδα τους.

Η ένταση της Ελευθερίας Ελευθερίου με την ομάδα της στο Survivor all star

Ο εκνευρισμός λοιπόν ήταν μεγάλος και αυτό φάνηκε από την ήττα, που έφερε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βαραίνεται με την υποψηφιότητα της. Έτσι λοιπόν, η παρουσία της στον πάγκο έκρυβε νεύρα και ένα έντονο ύφος!

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (27/3) την δεύτερη ασυλία

Οι Μπλε, όπως είδαμε την Κυριακή 26/3 βίωσαν για ακόμα μια φορά την δυσάρεστη διαδικασία της ψηφοφορίας (δείτε εδώ ποιος βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση) και σήμερα βίωσαν ακόμα μια, αφού ο Γιώργος Λιανός πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είδαμε να τους ανακοινώνει, πως δυο παίκτες της ομάδας τους καταπάτησαν κανονισμούς του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο το σοκ για τους μπλε θα είναι μεγάλο, με την απουσία μάλιστα των δυο δυνατών παικτών να τους «πληγώνει» ανεπανόρθωτα! Οι Κόκκινοι θα κερδίσουν ξανά απόψε και οι Μπλε θα πρέπει να ψηφίσουν πάλι δικό τους... δύσκολα τα πράγματα!