«Της κακότροπης κατινάρας» - Πανζουρλισμός στο twitter με το Survivor All Star και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

«Ο Ασημακόπουλος το θρεφτάρι, τι φάση; Νηστικός;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Της κακότροπης κατινάρας» - Πανζουρλισμός στο twitter με το Survivor All Star και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει τα πάνω κάτω με το φανατικό κοινό του Survivor All Star στην Ελλάδα. Η απόφαση της παραγωγής να αποβληθούν Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης απέφερε μια θύελλα νέων δεδομένων και αλλαγών, κατά κύριο λόγω στην ομάδα των Μπλε.

Μετά το σημερινό 28/3 trailer, δε, στο οποίο φαίνεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος να κράζει κατά κόρον τον Ηλία Γκότση τώρα που δεν είναι εκεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του (δείτε το trailer εδώ) στο twitter τρεντάρει ήδη το όνομά του με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια...

Τα tweets για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Survivor All Star spoiler 28/3: ΑΛΙΜΟΝΟ - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε, Τρίτη 28/3 θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο στο αγώνισμα της Κυριακής όσο και της Δευτέρας νικητές ήταν οι Κόκκινοι με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν στον τάκο τρεις παίκτες τους: Την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου. Σήμερα, λοιπόν, αφού ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει (δείτε την εδώ) πάμε να μάθουμε μαζί παρακάτω ποιος είναι ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος!

Μπορεί όλοι να περίμεναν να δουν το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου, αφού η ιστορία έχει δείξει ότι στις ήττες τους οι Μπλε τον... τιμούν αρκετά αλλά όχι! Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο αυτή τη φορά οι παίκτες θα κινηθούν στο γυναικείο κομμάτι και θα ρίξουν στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη αντί την Μελίνα Μεταξά... τι να πεις, άβυσσος η ψυχή των Μαχητών!