Survivor All Star: «Διέπραξες μια τραγική απάτη! Δεν υπολόγισες όμως...» - "Κόλαφος" ο Μαρτίκας για τον Γκότση

«Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Διέπραξες μια τραγική απάτη! Δεν υπολόγισες όμως...» -

Χαμός έχει δημιουργηθεί με την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor all star κάτι που φυσικά έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και από τις δύο ομάδες στο αποψινό 28/3 επεισόδιο (δείτε εδώ τι ακριβώς ήταν αυτά που "έκαψαν" τους 2 παίκτες).

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ανάμεσα στους παίκτες που έκραξαν για τα καλά τον Ηλία, μιας και ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα, είπε χαρακτηριστικά:

"Καταπέλτης" ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Ηλία Γκότση

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος και επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου. Άνθρακας.

Γκότση μου διέπραξες μία σοβαρή απάτη, αλλά δεν υπολόγισες σωστά! Δεν στηρίζεται η απάτη στην ευφυϊα του απατεώνα, στηρίζεται περισσότερο στην ευπιστία του θύματος και τα θύματα στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι συμπαίκτες σου κι εμείς στην τότε Κόκκινη ομάδα.

Διέπραξες μια τραγική απάτη σε ένα παιχνίδι που επιδίωκες να είσαι ίσως κι ένα από τα φαβορί του τίτλου του All Star με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο κι εξαπατώντας κάθε κανόνα του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Γκότση, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της μπλε ομάδας, νίκαγες και ήσουν φαγωμένος; ε; ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα, έχω βγει 5 φορές στον τάκο εξαιτίας σου! Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελες να δέσουμε όλοι σαν ομάδα και να είσαι εσύ ο άρχοντας της παραλίας, ο βασιλιάς της μπλε ομάδας!

Ήσουν πάντα ορεξάτος, έλεγες "ομαδάρα μου" αλλά το δικό σου το στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο, έτσι ξέρω κ εγώ να παίζω, τουλάχιστον να παίζουμε δίκαια αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε πεινάσει Γκότση μου, δεν είχαμε το στομαχάκι μας γεμάτο και πηγαίναμε στον αγώνα και φέρνουμε πόντους. Έτσι ξέρω κι εγώ κι όλοι.

Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του Survivor 2018, θέλω να σου δώσω κάτι! Φιλάκια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.