Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία

Με σκορ 10-8

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία

Για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας έπαιξαν στο αποψινό 28/3 επεισόδιο του Survivor all star Κόκκινοι και Μπλε, μετά τις δηλώσεις των παικτών για την αποβολή Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από το παιχνίδι, με τον Γιώργο Ασημακόπουλου να "ξεφτιλίζει" τον πρώτον με τις δηλώσεις του.

Μετά από αυτά λοιπόν, οι δύο ομάδες μπήκαν στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να κερδίσουν την τελευταία ασυλία. Στην αρχή επικρατούσαν οι Διάσημοι, ωστόσο οι Μπλε πήραν μετά τα πάνω τους ώσπου το παιχνίδι τελικά έφτασε στο 9-8 υπέρ των Κόκκινων.

Όσο λοιπόν οι 2 ομάδες συζητούσαν τα ματσαρίσματα, επικράτησε μια ένταση μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και της Μαριαλένας, με τον πρώτο να μην θέλει να παίξει στο τελευταίο run, καθώς είχε πρόβλημα με το πόδι του, ωστόσο η γιατρός του είχε δώσει το ok να παίξει.

Η ομάδα που κέρδισε την τελευταία ασυλία

Αυτό φάνηκε δικαιολογία ωστόσο στην Κόκκινη ομάδα, με την Μαριαλένα να είναι λίγο πιο έντονη, με αποτέλεσμα τελικά ο Νίκος να μπει στο παιχνίδι και να παίξει. Τελικά, όμως, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που επικράτησαν και κέρδισαν και τη τελευταία ασυλία και έτσι οι Μπλε θα βρεθούν πάλι στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί όλοι να περίμεναν να δουν το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου, αφού η ιστορία έχει δείξει ότι στις ήττες τους οι Μπλε τον... τιμούν αρκετά αλλά όχι! Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο αυτή τη φορά οι παίκτες θα κινηθούν στο γυναικείο κομμάτι και θα ρίξουν στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη αντί την Μελίνα Μεταξά... τι να πεις, άβυσσος η ψυχή των Μαχητών!