Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός με την απόφαση των Μπλε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στο αποψινό 28/3 και τρίτο αγώνα ασυλίας στο Survivor all star, οι παίκτες έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου οι Μπλε να βγάλουν κι άλλον παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός, αφού καλωσόρισε τις 2 ομάδες, τις ενημέρωσε πως η Μαριαλένα δεν θα είναι παρούσα καθώς είναι αδιάθετη, χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό. Παρόλα αυτά, ήταν η πρωταγωνίστρια του συμβουλίου, μιας και οι παίκτες συζήτησαν για ακόμη μια φορά το περιστατικό που σημειώθηκε προς το τέλος του αγώνα μεταξύ της ίδιας και του Νίκου Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μπλε δεν ήθελε να μπει στο παιχνίδι γιατί πόναγε το πόδι του, ωστόσο η παίκτρια των Κόκκινων επέμενε να μπει, μιας και είχε το ok από την γιατρό, τονίζοντας πως είναι δικαιολογία και θέλει να το αποφύγει.

Άλλοι συμφώνησαν με τον Νίκο κι άλλοι με την Μαριαλένα, με όλη όμως την Μπλε ομάδα να κάνει λόγο για έπαρση, ειδικά τώρα που βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Σάκη. Σύμφωνοι σε αυτό, είναι και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι έκραξαν για τα καλά το ζευγάρι (δείτε εδώ τα σχόλιά τους).

Αυτός ο παίκτης των Μπλε βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο έβαλε μια άνω τέλεια σε όλο αυτό, καθώς οι Μαχητές έπρεπε να βγάλουν στον τάκο έναν δικό τους. Τελικά, αυτή ήταν η Ελένη Χαμπέρη, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Να θυμίσουμε πως ήδη υποψήφιοι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου και η Ελευθερία Ελευθερίου.