Γιωρίκας Πιλίδης: Γυρνάει Ελλάδα και δεν έκανε καμία αναφορά στο Survivor All Star - Οι πρώτες αναρτήσεις

Μετά την αποβολή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιωρίκας Πιλίδης: Γυρνάει Ελλάδα και δεν έκανε καμία αναφορά στο Survivor All Star - Οι πρώτες αναρτήσεις

Στην Ελλάδα επιστρέφουν αυτή την στιγμή Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star, λόγω παραβίασης κανόνων του παιχνιδιού. Ειδικά ο δεύτερος, σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, είχε δεχθεί πολλές προειδοποιήσεις από την παραγωγή.

Όσον αφορά τον πρώτο, μπορεί να μπήκε ξανά στο ριάλιτι για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί, με πολλούς τηλεθεατές να λένε πως θα φτάσει σίγουρα στον τελικό, ωστόσο, είχε την ίδια - περίπου - κατάληξη με πέρσι, να αποχωρήσει δηλαδή κάπου στα μέσα του παιχνιδιού (δείτε γιατί είχε φύγει το 2022).

Οι αναρτήσεις του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

Μπορεί να αποβλήθηκε από το Survivor All Star, ωστόσο αντιθέτως από τον Ηλία Γκότση (δείτε τις αναρτήσεις του), δεν έκανε καμία αναφορά στο παιχνίδι.

Αρχικά δημοσίευσε μια στιγμή του επαγγέλματος του που έχασε καθώς βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και μια φωτογραφία με τον πρώην συμπαίκτη του μέσα από το αεροπλάνο.

Γιωρίκας Πιλίδης Survivor All Star

Γιωρίκας Πιλίδης Ηλίας Γκότσης Survivor All Star

Η τοποθέτηση της συντρόφου του

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Μπορεί όντως να βρήκε κάποιον τρόπο να παραγγείλει φαγητό ή να πάει να πάρει φαγητό, αυτό σίγουρα το δικαιολογώ, γιατί είναι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και κάπως πρέπει να επιβιώσει και να βρεί τρόπο να φάει. Δίκαιο το θεωρώ (την αποβολή) γιατί έφυγαν και τα κορίτσια, δεν γίνεται να κρατήσουν τον Γιώργο και να διώχνουν τα κορίτσια», είπε αρχικά η σύντροφος του Πιλίδη.

«Από τον Γιώργο όχι δεν δέχτηκα κάποια κλήση. Μίλησα και με τους δικούς του, την μητέρα του και ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε...», ξεκαθάρισε για το ενδεχόμενο επικοινωνίας.

«Ούτε από τον Γιώρογ, ούτε από την παραγωγή έχω δεχτεί κάποιο τηλέφωνο, για αν με ενημερώσει για το τι γίνεται. Είχα στείλει τις προάλλες (στην παραγωγή), στο πρώτο spoiler ότι θα αποχωρήσει ο Γιώργος, αλλά μου είχαν πεί όχι, καλά δεν περίμενα και κάτι άλλο να μου πούν, αλλά εντάξει», είπε κλείνοντας.