Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» και με Σπύρο Μαρτίκα - Παράβαση κανονισμών και αποβολή;

Θα μείνει κανείς μέχρι τον τελικό άραγε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» και με Σπύρο Μαρτίκα - Παράβαση κανονισμών και αποβολή;

Μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη φαίνεται πως η παραγωγή του Survivor All Star είναι πιο καχύποπτη κι έχει αρχίσει να ψάχνει τι άλλο μπορεί να συμβαίνει στις παραλίες που δεν το ξέρει ακόμη! Ένας παίκτης των Κόκκινων βρίσκεται ήδη στο επίκεντρό της (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός) ενώ πληροφορίες θέλουν και τον Σπύρο Μαρτίκα να έχει παραβεί κανονισμούς!

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκαν δημόσια κάποιες πληροφορίες από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 28/3, που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα!

Οι αποκαλύψεις για τον Μαρτίκα και την ζωή που κάνει στο Survivor All star

«Θυμάστε ότι σας είπα ότι θα βρεθούν άνθρωποι με κινητό. Για τον Μαρτίκα, λοιπόν τώρα θα πω, αν και δεν μας ακούει αλλά τέλος πάντων θα του τον μεταφέρουν, να προσέχει τι λέει γιατί μαθαίνω ότι θα έρθουν τέτοιες εξελίξεις απ' έξω για τον Μαρτίκα που η παραγωγή θα έχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα αν θέλει να τον κρατήσει στο παιχνίδι γιατί της δίνει ριάλιτι.» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε:

«Για να το αποκρυπτογραφήσουμε αυτό που λες, θα υπάρχει κάποιος παίκτης που έχει βγει έξω και θα πει ότι ο Μαρτίκας έχει κινητό, έχει ασύρματο, έχει τηλεόραση, έχει wifi κι έχει και συνδρομητικό κανάλι».

Τέλος, πρόσθεσε ο Κωνσταντινίδης: «Και μην έχει και πράγματα να δείξει» αφήνοντας άφωνο τον Γιάννη Πουλόπουλο που φώναξε «Α έχει και ντοκουμέντα;!», λήγοντας την συζήτηση.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Ηλία Γκότση - Πως έγινε στα αλήθεια το περιστατικό με το φαγητό

Αυτή την στιγμή οι δυο πρώην παίκτες του Survivor All Star βρίσκονται στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και ο Ηλίας Γκότσης έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, αφού δεν τον είδαμε στο επεισόδιο της αποβολής του για να μπορέσει να υποστηρίξει τον εαυτό του.

«Στο δρόμο για αεροδρόμιο. Πάνε τρεις μήνες. Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει, παρόλα αυτά, αλήθεια το εννοώ ότι νιώθω νικητής γιατί τόση ώρα που διάβαζα τα μηνύματα σας έχω πάρει τεράστια αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι κάποιοι άνθρωποι έχουν κάποιες ιδέες, κάποιες αρχές που πορεύονται και τελειώνουν με αυτές. Εγώ τις υπηρέτησε, τώρα καλώς κακώς είμαι εδώ. Παρόλα αυτά, νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς, δεν κρατάω κακία για κανέναν. Αυτό που θέλω να είναι στους ανθρώπους μου.

Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά υλικά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα. Νομίζω το 23 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων, οπότε νιώθω λίγο πιο "σοφός". Είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά», είπε αρχικά μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια έκανε μια σειρά από διάφορες αναρτήσεις στο προφίλ του, όπως μέσα από το αεροπλάνο με τον Γιωρίκα Πιλίδη στο πλευρό του να σχολιάζουν και να γελάνε

Στη συνέχεια ο Ηλίας Γκότσης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο με το πως έγινε η παράβαση του στο Survivor All Star και συγκεκριμένα η συνεννόηση με τον λόκαλ, αφού όπως έγινε γνωστό δεν ξέρει να μιλάει Αγγλικά.