Survivor All Star: «Θα παντρευτούμε» - Σοκ! Αποκαλύφθηκε ο γάμος τους

Άφωνοι όλοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Θα παντρευτούμε» - Σοκ! Αποκαλύφθηκε ο γάμος τους

Μετά τον αγώνα επάθλου στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του Survivor all star (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε), Μπλε και Κόκκινοι πήγαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συναντήσουν τον Ατζούν για ένα ακόμα απολαυστικό παιχνίδι δημοπρασίας, κατά την διάρκεια του οποίου θα είχαν την ευκαιρία να φάνε!

Αρχικά, όλοι οι παίκτες έπρεπε να απομνημονεύσουν με την σειρά του πίνακα δέκα συγκεκριμένα ονόματα ορισμένων πόλεων, ενώ ταυτόχρονα ο Τούρκος παραγωγός τους έκανε πικάντικες ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.

Όποιος παίκτης θυμόταν τις περισσότερες πόλεις, τότε θα κέρδιζε και τα περισσότερα χρήματα για την δημοπρασία με φαγητά που θα ακολουθούσε αμέσως μετά.

Όταν ήρθε η σειρά του Ηλία Μπόγδανου, ο Ατζούν έκανε λόγι για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ενώ τον ρώτησε αν θα ανέβουν στο μέλλον τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύονται Μπόγδανος - Εξαρχοπούλου;

«Αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Αν είναι δυνατόν! Και σύντομα κιόλας» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος ωστόσο σύμφωνα με τις αντιδράσεις του Ατζούν και των υπόλοιπων παικτών, μάλλον δεν κατάλαβε καλά την ερώτηση.

Παρόλα αυτά, όμως, μπορεί πράγματι να εννοούσε πως θα κάνουν το επόμενο βήμα σύντομα.

«Σε βλέπει τώρα σίγουρα και θα είναι πολύ χαρούμενη που θα το ακούσει αυτό», του απάντησε ο Τούρκος παραγωγός.

Οι ερωτήσεις του Ατζούν για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έφεραν σε αμηχανία τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες την καρδιά μου, εννοείται, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Είναι πολύπλοκο, δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τις κάνω όλες εδώ στο quiz», είπε φανερά αμήχανος ο Κωνσταντίνος.

Ο Ατζουν επέμενε, από την άλλη και τον ρώταγε «ξέρεις ή δεν ξέρεις αν είστε μαζί;», με εκείνον να εξακολουθεί να απαντά πως είναι περίπλοκο.

«6 χρόνια ήταν η σχέση. Μετά το Survivor, τον Αύγουστο τα φτιάξαμε και μετά από από κάνα 2βδομάδο συγκατοικήσαμε», πρόσθεσε.