Survivor All Star: «Μας δουλεύει μες την μούρη μας» - Έξαλλοι με τον Νίκο Μπάρτζη

Άγριο κράξιμο από τους Κόκκινους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Μας δουλεύει μες την μούρη μας» - Έξαλλοι με τον Νίκο Μπάρτζη

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε το αποψινό 30/3 επεισόδιο του Survivor All Star και αυτή τη φορά στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης με αφορμή όσα είχαν συμβεί αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της νέας Μπλε Ομάδας είχε προκαλέσει ολόκληρο χαμό με το γεγονός πως δεν ήθελε να παίξει στον προηγούμενο αγώνα λόγω του τραυματισμένου του παιδιού, ωστόσο η Μαριαλένα, που βρίσκεται στους Κόκκινους τον είχε "πιέσει", αναφέροντας πως είναι δικαιολογία, μιας και έχει το ok από τον γιατρό να παίξει -δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη.

Παρόλα αυτά, στον χθεσινό αγώνα, όπου στο τέλος οι παίκτες έπρεπε να κάνουν ποδοσφαιρικά σουτ, έπαιξε κανονικότατα χωρίς να παραπονεθεί καθόλου.

Αυτό φυσικά κακοφάνηκε στους Κόκκινους, οι οποίοι το σχολίασαν εκτενώς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Νίκος τους κοροϊδεύει κανονικότατα.

Έξαλλοι οι Κόκκινοι με τον Νίκο Μπάρτζη

«Ο Νίκος από ότι φαίνεται μας κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας! Γιατί στο προηγούμενο αγώνα είχε ένα σοβαρό θέμα με το πόδι του και έλεγε πως η Κόκκινη ομάδα δε το σεβάστηκε όμως από την αρχή έλεγε πως δεν είχε τον στόχο και δεν θα παίξει. Τελικά μπήκε να παίξει και μετά τα έριξε σε εμάς ότι δεν σεβόμαστε καθόλου την υγεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κόρομι.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Πριν φτάσουν, στο συμβούλιο όλοι για να ακούσουν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να φάνε. Κι εμείς εδώ στο youweekly.gr έχουμε φροντίσει να μάθουμε ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν τους απαραίτητους πόντους πρώτοι. Αυτοί που θα γεμίσουν τα στομάχια τους, λοιπόν, και θα κοιμηθούν λίγο πιο ήσυχοι, λοιπόν, είναι οι Μαχητές, κάτι που θα τους ανεβάσει το ηθικό μετά τις ήττες τους τις προηγούμενες ημέρες.