Masterchef 7: «Το βρακί μου που είναι;» - Οι δύο παίκτες που βρέθηκαν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα

Έγιναν οι αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Το βρακί μου που είναι;» - Οι δύο παίκτες που βρέθηκαν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα

Δύσκολο ήταν το πρωινό ξύπνημα στο αποψινό 30/3 επεισόδιο του Masterchef 7 μιας και όλοι οι παίκτες έπρεπε να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους στην 7 το πρωί, κάτι το οποίο έκανε άλλους να φωνάζουν κι άλλους να γκρινιάζουν.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, υπήρχαν και 2 παίκτες που... κοιμόντουσαν γυμνοί, μιας και η ζέστη όπως είπαν στο σπίτι του Masterchef έχει χτυπήσει κόκκινο!

Οι δύο παίκτες που βρέθηκαν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα

Συγκεκριμένα, όταν η Στέλλα μίλησε στην Πωλίνα που κοιμόταν από πάνω της, εκείνη αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» είπε η νεαρή παίκτρια.

Μάλιστα, αμέσως μετά, έγινε γνωστό πως και ο Γιώργος Πορφύρης ήταν γυμνός, κάτι που αποκαλύφθηκε την στιγμή που πήγαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί», φώναζε ο Πορφύρης.

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος.

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12», πρόσθεσε αμέσως μετά ο Πορφύρης.

Να υπενθυμίσουμε πως οι τρεις παίκτες που δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν με τα πιάτα τους μετά την δοκιμασία του Mystery Box ήταν η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη για αυτόν τον λόγο κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Έτσι, οι τρεις παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους Δοκιμασία Αντιγραφή, ωστόσο η Γιώτα ήταν αυτή που βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση, όμως είχε μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνει στον διαγωνισμό, αν κατάφερνε να «εξοντώσει» τον εισβολέα αυτής της εβδομάδας.

Μάλιστα, ο παίκτης που επέστρεψε για να διεκδικήσει ξανά την θέση του στο παιχνίδι ήταν ένας παίκτης από τον περσινό κύκλο και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος! Όταν μπήκε, δε, στην κουζίνα, επικράτησε ένας χαμός στον εξώστη -δείτε εδώ τι συνέβη.

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα πιάτα των 2 παικτών και τελικά αυτή που συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef ήταν η Γιώτα Λιοπετρίτη -δείτε εδώ το πρώτο μήνυμά της μετά την αποχώρηση.