Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Με σκορ 10-7!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Αγώνας επάθλου ήταν ο αποψινός 30/3 στο Survivor all star για Μπλε και Κόκκινους κι όπως κάθε φορά έτσι και τώρα οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ, προκειμένου να κερδίσουν και να φάνε.

Μπορεί οι Κόκκινοι μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων να έχουν κερδίσει 3 σερί ασυλίες, ωστόσο το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας το κέρδισαν οι Μπλε, οι οποίοι ήταν αρκετά ενθουσιασμένοι με την πρώτη τους νίκη για αυτό και στον αποψινό στίβο μάχης έδωσαν το 100%.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Για αυτό λοιπόν κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο τελικό 10, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly και έτσι οι Μπλε είναι αυτοί που θα φάνε διάφορες πίτες, όπως τυρόπιτα, πρασόπιτα και κοτόπιτα και θα πάνε χορτάτοι και ξεκούραστοι στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού.

Ο τσακωμός πριν τον αγώνα

Φτάνοντας στον στίβο μάχης, η ένταση εντάθηκε εξαιτίας της κόντρας ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τη δεύτερη να κλαίει αλλά και να κάνει λόγο για body shaming.

Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα σχόλιο του Σπύρου όπου ανέφερε: «Όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει», με τον ίδιο να τονίζει πώς είναι απλά μια λαϊκή έκφραση και τίποτα παραπάνω.

«Πληροφορήθηκα από την ομάδα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και για αυτό τον λόγο δεν θέλω να πάρει περισσότερη έκταση το όλο θέμα. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον Νίκο, εάν θεώρησε την στάση μου επιθετική αν και, από όσο με ξέρει και από όσα έχουμε περάσει μαζί, δεν θα έπρεπε να το πάρει έτσι.

Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από την κόκκινη ομάδα εάν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα και κάποιοι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι τους εξέθεσα. Η πρόθεση μου ήταν καλοπροαίρετη και θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως «όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα», εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο.

Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται. Εν έτη 2023 δεν γίνεται πάλι να λέγεται ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μιλήσει μην και θίξει τον σύντροφο της. Αυτό που είπε χθες ο Σπύρος στο συμβούλιο και πάλι μου μεταφέρθηκε από τα παιδιά. Είναι πάλι άτοπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Ο Σάκης Κατσούλης, φυσικά, πήρε το μέρος της κοπέλας του, με τον Σπύρο να επιμένει στα λεγόμενά του.