Masterchef 7: «Έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα! Εμένα δε με νοιάζει...» - Ο Θεόδωρος "ξεφτίλισε" τους συμπαίκτες του

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα! Εμένα δε με νοιάζει...» - Ο Θεόδωρος

Χαμός προκλήθηκε για ακόμη μια φορά στο αποψινό 30/3 επεισόδιο του Masterchef 7 και συγκεκριμένα στη ομαδική δοκιμασία, όπου αρχηγός βρέθηκε ο Θόδωρος Γαλάνης, ο οποίος έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

Πυρ και μανία ο Θεόδωρος για τους συμπαίκτες του

Έτσι, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας (κατά την οποία τσακώθηκαν άσχημα 2 παίκτες) ο Θόδωρος παραδέχθηκε τα εξής:

«Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση από τη στιγμή που κέρδισα στο Mystery Box είναι το πόσο εύκολα αλλάζει δέρμα ο άνθρωπος. Έχω πάθει κοκομπλόκο! Δηλαδή σε ένα δεκάλεπτο έχω δει χαρακτήρες να αλλάζουν, σε μια ώρα έχω δει να αλλάζει τέσσερις χαρακτήρες ένα άτομο. Το κοιτούσα και έλεγα, «δεν γίνεται τώρα αυτό». Τελειώσαμε τώρα, γυρνάμε στο σπίτι μετά το Mystery, ξαπλώνω και σκάνε μέσα στο δωμάτιο.

Έμπαινε ένας, έμπαινε άλλος, «να κάνουμε αυτό», «να κάνουμε εκείνο», «θα πάρεις εσύ αυτό». Δηλαδή σε χαρτί τώρα σχεδιάγραμμα για να πάρω την Κωνσταντινούπολη πίσω, ολόκληρο σχέδιο.

Μόλις τα ζορίζω εγώ γιατί τα λέω ανοιχτά, γιατί εμένα δεν με νοιάζει και ότι κάνω το λέω ανοιχτά, δεν έχω τέτοια κωλύματα, εκεί ωπ… γυρνάνε πίσω! Κατάλαβες; Δεν υπάρχει εκεί στρατηγική για να μην εκτεθεί το όνομα τους! Γιατί έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα. Είναι όλοι φίρμες», ανέφερε χαρακτηριστικά φανερά ενοχλημένος ο Θεόδωρος.

Οι δύο παίκτες που βρέθηκαν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα

Δύσκολο ήταν το πρωινό ξύπνημα στο αποψινό 30/3 επεισόδιο του Masterchef 7 μιας και όλοι οι παίκτες έπρεπε να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους στην 7 το πρωί, κάτι το οποίο έκανε άλλους να φωνάζουν κι άλλους να γκρινιάζουν.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, υπήρχαν και 2 παίκτες που... κοιμόντουσαν γυμνοί, μιας και η ζέστη όπως είπαν στο σπίτι του Masterchef έχει χτυπήσει κόκκινο!

Συγκεκριμένα, όταν η Στέλλα μίλησε στην Πωλίνα που κοιμόταν από πάνω της, εκείνη αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» είπε η νεαρή παίκτρια.

Μάλιστα, αμέσως μετά, έγινε γνωστό πως και ο Γιώργος Πορφύρης ήταν γυμνός, κάτι που αποκαλύφθηκε την στιγμή που πήγαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί», φώναζε ο Πορφύρης.

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος.

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12», πρόσθεσε αμέσως μετά ο Πορφύρης.