Masterchef 7: «Άμα σε γ@μ@σω θα σου πω εγώ μ@λ@κιστ@ρι» - Χαμός μεταξύ Πορφύρη και Νίκου

Εντάσεις κατά την διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7:  «Άμα σε γ@μ@σω θα σου πω εγώ μ@λ@κιστ@ρι» - Χαμός μεταξύ Πορφύρη και Νίκου

Ο Θόδωρος Γαλάνης όπως είδαμε στο αποψινό 30/3 επεισόδιο του Masterchef 7 όρισε αρχηγό της κόκκινης ομάδας την Μαρία Λαζαρίδου στη νέα ομαδικό δοκιμασία, η οποία διάλεξε για την ομάδα της μεταξύ άλλων τον Μότο Μότο αλλά και τον Γιώργο Πορφύρη (ο οποίος νωρίτερα κοιμόταν.. γυμνός, το ίδιο και μια συμπαίκτριά του).

Ωστόσο, οι εντάσεις και οι αιχμηρές κουβέντες μεταξύ των 2 επίδοξων σεφ δεν άργησαν να έρθουν, με αποτέλεσμα η αρχηγός της ομάδας να αναγκάζεται να τους σταματήσει.

Χαμός μεταξύ Γιώργου - Μότο

«Κάποια στιγμή έβλεπα το μπλέντερ και έπαιζε, χτύπαγε, χτύπαγε, χτύπαγε… Χτύπαγε πάρα πολύ ώρα....Αυτή την σάλτσα πραγματικά, αν έχεις τα υλικά μπροστά σου, την φτιάχνεις σε πέντε λεπτά αν την φτιάχνεις για πρώτη φορά και σε δύο λεπτά άμα την κάνεις κάθε μέρα» είπε αρχικά από πλευράς του Γιώργος Πορφύρης.

«Γιατί κάνετε τόση πολλή ώρα για ένα τόσο εύκολο πράγμα;» ρώτησε ο Γιώργος Πορφύρης τον Μότο Μότο και την Μαρία Λαζαρίδου.

«Έμαθε και ο Πορφύρης να μαγειρεύει! Εντάξει! Πορφύρη, κάνε την δουλειά σου εσύ εκεί» απάντησε τότε ο Μότο Μότο.

«Εγώ την κάνω εσύ δεν την κάνεις» φώναξε ο Γιώργος με τον συμπαίκτη του να απαντά. «Άμα σε γαμ@σω θα σου πω εγώ μ@λ@κιστ@ρι».

Ο Πορφύρης να κοιτάξει να γίνει άνθρωπος πρώτα και μετά μάγειρας. Αν νομίζει ότι εγώ πηγαίνω αργά, εκείνος πηγαίνει πολύ πιο αργά από μένα» δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο Μότο Μότο.

Ποιος παίκτης αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Οι τρεις παίκτες που δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν με τα πιάτα τους μετά την δοκιμασία του Mystery Box ήταν η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη για αυτόν τον λόγο κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Έτσι, οι τρεις παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους Δοκιμασία Αντιγραφή, ωστόσο η Γιώτα ήταν αυτή που βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση, όμως είχε μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνει στον διαγωνισμό, αν κατάφερνε να «εξοντώσει» τον εισβολέα αυτής της εβδομάδας.

Μάλιστα, ο παίκτης που επέστρεψε για να διεκδικήσει ξανά την θέση του στο παιχνίδι ήταν ένας παίκτης από τον περσινό κύκλο και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος! Όταν μπήκε, δε, στην κουζίνα, επικράτησε ένας χαμός στον εξώστη -δείτε εδώ τι συνέβη.

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα πιάτα των 2 παικτών και τελικά αυτή που συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef ήταν η Γιώτα Λιοπετρίτη.