«Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε...» - Η Ελένη Χαμπέρη "έσπασε" τη σιωπή της μετά την αποβολή του Γκότση & του Πιλίδη

«Είχε πιάσει κι εμάς για να μαγειρέψει την ψηφοφορία και να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε...» - Η Ελένη Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 30/3 και το πρωί της Παρασκευής 31/3 η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, απαντώντας σε ερωτήσεις για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τους διαγωνιζόμενους, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αποβολή των δύο αντρών της Μπλε ομάδας.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο είχε δίπλα της όλο το διάστημα, ακόμη και μετά την αλλαγή των ομάδων, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι κάνει και στόχος του είναι να τους ανακατέψει όλους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

«Το κλουβί με τους τρελούς» είναι τίτλος που θα έβαζε στον φετινό κύκλο.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι», είπε αρχικά για την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι. «Ήμουν ήδη περσμένη όταν έφυγε η Νικολέτα και την επόμενη μέρα έγινε η μείξη και μου παίρνουν και την Σταυρούλα, πρόσθεσε στη συνέχεια, μιλώντας για το γεγονός πως άλλαξαν οι ομάδες.

«Ο Σπύρος μπροστά στις κάμετες προσπαθεί να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε μέσα για να φανεί από το ριάλιτι και αυτό είναι που τον κρατάει στο παιχνίδι. Μαλώσαμε γι' αυτό. Γιατί είχε πιάσει κι εμάς για να μαγειρέψει την ψηφοφορία και να μη βγει υποψήφιος. Με χαρακτήρισαν καχύπτοτη, ψεύτρα η Αφροδίτη με τον Σπύρο γι' αυτό», ανέφερε στη συνέχεια για τον συμπαίκτη της, ο οποίος προσπάθησε να την χρησιμοποιήσει και εκείνη σαν μαριονέτα του, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί εκείνη επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό και εξαιτίας του κατηγορήθηκε κιόλας.

Και εξήγησε: «Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, κάνουν παρέα, συζητούσαν τι θα πουν αλλά δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει κάτι. Στην τελευταία ψηφοφορία, όμως, είπε ότι θα του κάνει δώρο γι' αυτό ψήφισε τον Κόρο».

Όσον αφορά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, επισήμανε: «Το θεωρώ πάρα πολύ δίκαιο. Το θεωρώ άδικο για οποιονδήποτε να έχει κινητό και επικοινωνία που αυτόματα σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και με την επικοινωνία να έχεις παραπάνω ψυχολογία».

«Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον αν έκλεψε μία φορά. Η παραγωγή προειδοποιεί. Αν το κάνεις συνεχώς και βρίσκεις λύση για να παίρνεις φαγητό είναι πολύ άδικο», τόνισε στο τέλος, αναφερόμενη μόνο στον Ηλία Γκότση σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει εκείνος για τις κινήσεις των συμπαικτών του.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε

Η ίδια δεν κατάφερε να πάρει τους τηλεθεατές με το μέρος της, καθώς δεν ήταν για πολύ καιρό στο "γυαλί" σε σχέση με τους υπόλοιπους, ιδιαίτερα σε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος συνολικά και στους δύο κύκλους έχει βρεθεί υποψήφιος ίσως και πάνω από 20 φορές, επομένως γνωρίζει πως υπάρχουν πολλοί που τον στηρίζουν εκεί έξω.

Στην Ελλάδα, βέβαια, την περιμένουν οι άνθρωποί της (δείτε εδώ την ανάρτηση του κούκλου συντρόφου της μετά την αποχώρησή της), κάτι που την κάνει να ξεχνά τι άφησε πίσω της, ενώ σε αυτό βοηθάει και το γεγονός πως το πορτοφόλι της κοντεύει να σκάσει από τα χρήματα που κατάφερε να συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, εφόσον παρέμεινε στο εξωτικό νησί για δώδεκα εβδομάδες και το χρηματικό ποσό που έμπαινε στον λογαριασμό της κάθε εβδομάδα είναι 5.000 ευρώ, συνολικά έχει μαζέψει 60.000 ευρώ που την περιμένουν!

Ελένη Χαμπέρη Survivor All Star