Με διπλή απουσία το σημερινό (31/3) My style rocks - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Τι συνέβη με τις διαγωνιζόμενες;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με διπλή απουσία το σημερινό (31/3) My style rocks - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Στο σημερινό (31/3) επεισόδιο του My style rocks είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να ανοίγει, όπως συνηθίζει άλλωστε το show καλωσορίζοντας στο πλατό τους 3 κριτές και στη συνέχεια όλες τις διαγωνιζόμενες του show μόδας.

Πριν ξεκινήσει, όμως το διαγωνιστικό κομμάτι η παρουσιάστρια έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με την παίκτρια, που θα απουσίαζε για λόγους υγείας, αλλά και το κορίτσι, που θα αργούσε για προσωπικούς λόγους να παραστεί στο γύρισμα (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Νικόλ πριν από λίγες ημέρες).

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στο My style rocks

«Να 'μαστε λοιπόν εδώ όλοι μαζί εκτός από την Ειρήνη μας, την Ειρήνη την Παπαβασιλείου, η οποία είναι λίγο αρρωστούλα ακόμα, την περιμένουμε... και τη Νικόλ, που της συνέβη λίγο κάτι απρόοπτο. Θα είναι σε λίγο εδώ κοντά μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

To concept μιας διαγωνιζόμενης που συγκίνησε την παρουσιάστρια

Μετά τον ασύλληπτο καυγά μεταξύ συγκεκριμένων παικτριών στο 30/3 επεισόδιο του My Style Rocks, ήρθε η σειρά της Ειρήνης Καζάκη να κάνει πασαρέλα και να δείξει το look που ετοίμασε, κάτι που συγκίνησε αρκετά την Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκεκριμένα, η νεαρή παίκτρια είχε ντυθεί μπαλαρίνα και μάλιστα περπάτησε με τη μουσική υπόκρουση της Λίμνης των Κύκνων. Μπορεί το outfit της να μην ικανοποίησε ούτε τις συμπαίκτριές της, ούτε τελικά και την κριτική επιτροπή, αλλά σίγουρα άγγιξε την παρουσιάστρια.

«Εξαιρετικό! Πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τετάρτη κτλ... Πολύ με συγκίνησες καθώς 13 χρόνια από την ζωή μου έκανα αυτό ακριβώς! Μπράβο, Ειρήνη μου, πολύ ωραίο», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου στην Ειρήνη.