Masterchef 7: Ζήτησε να αποχωρήσει από πλατό - Η αδιαθεσία παίκτριας που ''πάγωσε'' τους πάντες

«Μπορούμε να σταματήσουμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Ζήτησε να αποχωρήσει από πλατό - Η αδιαθεσία παίκτριας που ''πάγωσε'' τους πάντες

Στο σημερινό (31/3) επεισόδιο του Masterchef 7 παρακολουθήσαμε τις δύο ομάδες να κρίνονται από τους 3 σεφ μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας, η οποία δε θα γινόταν να μην είχε αστοχίες, οι οποίες συζητήθηκαν αναλυτικά.

Ενώ λοιπόν οι κριτές έκανα τη δουλειά τους και έδιναν χρόνο στους επίδοξους σεφ να αιτιολογηθούν σε πολλά ζητήματα, η Μαρία Λαζαρίδου πήρε ξαφνικά το λόγο και ζήτησε να αποχωρήσει από πλατό λόγω αδιαθεσίας, που αισθάνθηκε (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις).

Η αδιαθεσία παίκτη στο Masterchef 7

Οι δύο παίκτες που βρέθηκαν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα

Δύσκολο ήταν το πρωινό ξύπνημα στο 30/3 επεισόδιο μιας και όλοι οι παίκτες έπρεπε να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους στην 7 το πρωί, κάτι το οποίο έκανε άλλους να φωνάζουν κι άλλους να γκρινιάζουν.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, υπήρχαν και 2 παίκτες που... κοιμόντουσαν γυμνοί, μιας και η ζέστη όπως είπαν στο σπίτι του Masterchef έχει χτυπήσει κόκκινο!

Συγκεκριμένα, όταν η Στέλλα μίλησε στην Πωλίνα που κοιμόταν από πάνω της, εκείνη αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» είπε η νεαρή παίκτρια.

Μάλιστα, αμέσως μετά, έγινε γνωστό πως και ο Γιώργος Πορφύρης ήταν γυμνός, κάτι που αποκαλύφθηκε την στιγμή που πήγαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί», φώναζε ο Πορφύρης.

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος.

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12», πρόσθεσε αμέσως μετά ο Πορφύρης.