Survivor All Star: Ασύλληπτο! Παίκτης μέσα από το παιχνίδι κάνει αναρτήσεις με ψευδώνυμο στο twitter;

Έχει ξεφύγει η κατάσταση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ασύλληπτο! Παίκτης μέσα από το παιχνίδι κάνει αναρτήσεις με ψευδώνυμο στο twitter;

Η παράβαση, της παράβασης ω παράβαση είναι φέτος η κατάσταση στο Survivor All Star! Μετά τα τρία περιστατικά για τα οποία έχουν ήδη απομακρυνθεί η υπαίτιοι από το ριάλιτι η παραγωγή έχει αρχίσει να ψάχνει περισσότερο τα πράγματα, έχει πάρει πιο αυστηρά μέτρα αλλά δυστυχώς, η κατάσταση δεν φαίνεται να ηρεμεί!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, όχι απλά υπάρχει κινητό στον Άγιο Δομίνικο και κάποιος/κάποια/κάποιοι παίκτες μαθαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο που ένας από αυτούς έχει κάνει και ψεύτικο προφίλ στο twitter και απαντά σε διάφορα, υπερασπιζόμενος βέβαια πάντα τον εαυτό του!

Δεν έχει εντοπιστεί ποιος είναι, γιατί ακόμα το ρεπορτάζ τρέχει αλλά φανταστείτε τι βόμβα θα σκάσει αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο! Επίσης, όπως ειπώθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής, υπάρχουν πολλοί παίκτες που ενώ υπέγραψαν και βρίσκονται στο παιχνίδι δεν έχουν πάρει ακόμα τα συμβόλαιά τους στο χέρι.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» και με Σπύρο Μαρτίκα - Παράβαση κανονισμών και αποβολή;

Survivor All Star: Πόσο άλλαξαν εμφανισιακά οι παίκτες μέσα σε 10 εβδομάδες - Ποιοι τρώνε κρυφά και ποιοι όχι

Από την άλλη, το πρωί της Πέμπτης 30/3 η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα πρόβαλε ένα ρεπορτάζ για το πόσο έχουν αλλάξει εμφανισιακά οι παίκτες μετά από 10 εβδομάδες, δηλαδή από την έναρξη του παιχνιδιού, έως και σήμερα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, δε, ανέφερε πως η εξωτερική εικόνα μαρτυρά και ποιοι άλλοι έχουν βρει τον τρόπο να τρώνε κρυφά, με αποτέλεσμα να μην χάνουν ή και πολλές φορές να βάζουν παραπάνω κιλά.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο λοιπόν και τα συμπεράσματα δικά σας!