Συναγερμός στο Survivor all star - Παίκτης με κινητό "καίει" την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Τρέμε Ατζούν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Συναγερμός στο Survivor all star - Παίκτης με κινητό

Εδώ και τρείς μήνες που έχει ξεκινήσει το Survivor all star σε καθημερινή βάση σχεδόν, παρατηρούμε ότι τα ευτράπελα είναι δύσκολο να μην υπάρχουν, αν σκεφτεί κανείς τις μέχρι τώρα αποβολές και αποχωρήσεις από τις ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης, στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Πρώτα έπιασαν την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να έχουν κινητό, κάτι που ακόμη δεν έχει τελειώσει γιατί η δεύτερη, έχει στείλει εξώδικα στον Ατζούν (δείτε τα εδώ) και στην συνέχεια ο Γκότσης με τον Πιλίδη που αποβλήθηκαν, λόγω φαγητού και επικοιννίας. Βέβαια, έρχονται άλλα νέα στο προσκήνιο, με νέο παίκτη, οποίος έχει κινητό στην κατοχή του.

Η αποκάλυψη για τον παίκτη του Survivor all star που έχει κινητό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας (3/4) έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη παίκτης του Survivor all star έχει στην κατοχή του κινητό, αλλά δεν το χρησιμοποιεί για να επκοινωνεί με τους δικούς του. Μέσα σε αυτό το κινητό, όπως λένε, υπάρχουν βίντεο τα οποία μπορούν να "κάψουν" την παραγωγή του ΣΚΑΙ.

Διασκέδαζαν μαζί πριν το Survivor All Star: Παίκτης φαβορί πάρταρε πάνω στο σκάφος του Ατζούν

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι προτάσεις ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να βρίσκεται στο Survivor All Star παλεύοντας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και γιατί όχι και στον τελικό, αλλά η κοπέλα του τον περιμένει καρτερικά πίσω στην Ελλάδα και το μόνο που έχει από αυτόν είναι... παλιές φωτογραφίες!

Το απόγευμα της Κυριακής (2/4) λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια thorwback φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Ηλία Μπόγδανο.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο του ζευγαριού από το καλοκαίρι του 2022, λίγους μήνες πριν το Survivor All Star, όπου το ζευγάρι περνούσε χαλαρές στιγμές στο σκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Διασκέδαζαν μαζί πριν το Survivor All Star: Παίκτης φαβορί παρτάριζε πάνω στο σκάφος του Ατζούν (Βίντεο)

Τα βίντεο, δε, που είχαν μοιραστεί οι δυο τους στα social ήταν... αξιοζήλευτα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παρέα τους τότε απόλαυσαν τις διακοπές τους στο Αιγαίο, με τον παίκτη του Survivor να ποστάρει τις βουτιές του αλλά και τις βόλτες του με το ταχύπλοο του Τούρκου παραγωγού.