«Κανονικά θα πρέπει αντί για τσίρκο, να λέμε Survivor» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Σπανού μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη

«Εγώ έχω σταματήσει να το βλέπω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κανονικά θα πρέπει αντί για τσίρκο, να λέμε Survivor» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Σπανού μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα έκανε η Ελισάβετ Σπανού η οποία μίλησε για το Survivor All Star, σχολιάζοντας όλα τα σκάνδαλο που έχουν "σκάσει" αλλά και την αποβολή του Ηλία Γκότση και τους Γιωρίκα Πιλίδη λόγω παραβίασης των κανονισμών.

Η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια κυρίως εναντίον της παραγωγής που όπως δήλωσε είναι εκείνη που έχει την ευθύνη για όλα.

Οι δηλώσεις της Σπανού για το Survivor

«Δεν ξέρω πραγματικά από πού να το πιάσω. Εγώ έχω σταματήσει να το βλέπω. Εκ των πραγμάτων ενημερώνομαι και ενημερωνόμουν μέχρι τώρα που ήταν ο Γιωρίκας και ο Ηλίας μέσα, που ήταν οι πιο αγαπημένοι μου παίκτες», δήλωσε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού και συνέχισε «Χάρηκα τόσο πολύ που βγήκαν μέσα από αυτό το τσίρκουλο. Θεωρώ ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Καλό είναι πια να λέμε survivor αντί για τσίρκο».

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Survivor all star - Παίκτης με κινητό "καίει" την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Σχετικά με την λίστα με τα ψώνια που κατηγορούν τον Ηλία Γκότση: «Προφανώς αφορούσε πολύ κόσμο η λίστα. Απλά επειδή αυτό το πράγμα γίνεται κρυφά, όπως καταλαβαίνεις, αν θέλουν να ψωνίσουν 5-6 άτομα, ένας θα πάει, δεν θα πάει παρεάκι. Έχουν βάλει όλοι το δάχτυλο στο μέλι και έχουμε βγάλει τώρα αυτούς που κατέβασαν το βάζο από το ράφι», σχολιάζει η Ελισάβετ Σπανού. Από το περσινό το δικό μας ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα. Προφανώς γινόντουσαν πιο πριν. Πριν μπω μέσα που έλεγαν μην πιαστείς κοτσίφι και δεν πάρεις λεφτά».

«Υπάρχουν πολλοί locals που απασχολούνται στην παραγωγή, για να εξυπηρετούν τις ανάγκες. Είναι κοντά στους παίκτες είμαι εύκολο να τους δελεάσεις. Για μένα για ό,τι συμβαίνει ευθύνεται η παραγωγή απλώς φέτος νομίζω ότι πουλάει ακόμη περισσότερο το να τους ξεμπροστιάζει από το να τους κόψει. Το Survivor έχει χάσει τόσο πολύ την αξία του που είναι ένας τρόπος να κάνουν ριάλιτι», είπε κατά της παραγωγής.