My Style Rocks: «Θα σας ανακοινώσω τη μεγάλη ανατροπή» - "Παγωμένοι" κριτές και διαγωνιζόμενες! Κρεμόντουσαν από τα χείλη της Καραβάτου

Η απόφαση της παραγωγής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Θα σας ανακοινώσω τη μεγάλη ανατροπή» -

Μετά το άγριο σκηνικό ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την διαγωνιζόμενη που τους είπε ψέματα (δείτε εδώ τι συνέβη), έφτασε η στιγμή στο σημερινό (3/4) επεισόδιο του My Style Rocks, το οποίο ήταν και επεισόδιο Gala, να ανακοινωθεί η παίκτρια που κέρδισε, αλλά και εκείνη που αποχωρεί.

Η Κατερίνα Καραβάτου, όμως, θέλησε να διακόψει τη διαδικασία και να κάνει μία ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στις παίκτριες, αλλά και στους κριτές, πως δεν θα υπάρχει αποχώρηση αυτή τη φορά, λόγω πολλών απουσιών, ωστόσο υπάρχει μία ακόμη ανατροπή.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στο My Style Rocks

«Θα σας ανακοινώσω τη μεγάλη ανατροπή για την οποία σας μίλησα στην αρχή του επεισοδίου, αλλά σας είπα ότι θα τα πούμε αργότερα. Θέλω να πούμε το εξής. Έχουμε την απουσία της Ευδοκίας μας, έχουμε την απουσία της Σελένης μας και έχουμε και την απουσία της Ειρήνης Παπαβασιλείου, η οποία ναι μεν έχει διαγωνιστεί για το μισό της εβδομάδας, όμως τελικά δεν μπόρεσε, παρόλο που πιστεύαμε και ελπίζαμε, δεν μπόρεσε να είναι σήμερα στο Gala. Επειδή, λοιπόν, έχουμε αυτές τις 3 πολύ σημαντικές απουσίες, σήμερα δεν θα υπάρξει αποχώρηση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ωστόσο η βαθμολογία σας και όλη η απόδοσή σας παραμένει και είναι, όπως πάντα, πάρα πολύ σημαντική. Κι αυτό σημαίνει το εξής. Θα έχουμε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι 3 κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία, αυτές οι 3 όποιες και να είναι, θα έχουν ένα πέναλτι στο επόμενο Gala. Το πέναλτι αυτό είναι τρεις βαθμοί. Αυτοί οι βαθμοί θα αφαιρεθούν, όπως είπα, στο επόμενο Gala. Αυτή η διαδικασία θα περιλαμβάνει ,αφού έχει λήξει και η ασυλία, και την Πόπη και την Ευτυχία, όπως βεβαίως και την Ειρήνη Παπαβασιλείου».