MasterChef 7 highlights 3/4: Το ατύχημα της Μπέη και οι παίκτες που κινδυνεύουν με αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 7 highlights 3/4: Το ατύχημα της Μπέη και οι παίκτες που κινδυνεύουν με αποχώρηση

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef 7 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρα 3/4, στο οποίο κάποιοι παίκτες βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Εμείς, έχουμε όλα τα highlights της βραδιάς.

Τα 3/4 highlights του MasterChef 7

MasterChef 7 αλά Τροχός της Τύχης - Τι συνέβη στο πλατό του STAR

Το βράδυ της Δευτέρας 3/4 οι κριτές έκαναν μία έκπληξη στους διαγωνιζόμενους. Ξαφνικά, βρέθηκε μπροστά τους ο τροχός της τύχης και ο Θοδωρής που είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία έπρεπε να μοιράσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στους συμπαίκτες του.

Οι τροχοί θα αναδείκνυαν πώς θα μαγειρέψουν απόψε, αλλά και ποια θα είναι τα υλικά τους. Φυσικά, ο Θοδωρής για να τους δυσκολέψει έβαλε μαζί τους εχθρούς, αλλά και κάποια "ζευγάρια" όπως αυτά φημολογούνται ότι είναι, με τον Αλέξανδρο και τον Πορφύρη που "τα έχουν σπάσει" εδώ και καιρό να ξεσπούν σε γέλια που θα πρέπει να συνεργαστούν.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια ήταν: Παύλος & Γρηγόρης, Δημήτρης Μπέλλος & Πωλίνα, Moto Moto & Στέλλα, Μαρία Μπέη & Μαρία Λαζαρίδου, Ηλίας & Νίκος Τράκας, Δημήτρης & Αλέξανδρος.

Με αυτόν που δεν τα έβρισκα καθόλου, γίναμε κι οι καλύτεροι φίλοι», είπε ο Αλέξανδρος και ο Πορφύρης συμπλήρωσε γελώντας: «Εγώ λέω να τα φτιάξουμε μετά από αυτό».

«Μαυρίζουν όλα» - Ατύχημα για την Μαρία Μπέη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας! Μεγάλη ανησυχία

Ένα από τα ζευγάρια ήταν και η Μαρία Μπέη με την Μαρία Λαζαρίδου. Την ώρα της δοκιμασίας, ενώ τα πήγαιναν πολύ καλά οι δυο τους, η πρώτη από απροσεξία έριξε την σάλτσα που ετοίμαζαν στο πάτωμα και έκαψε παράλληλα το χέρι της, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στο πλατό.

«Μου πέφτει η σάλτσα και όλα μαυρίζουν. Όλα», είπε μάλιστα η Μαρία Μπέη και η συμπαίκτριά της, Μαρία Λαζαρίδου, δήλωσε έπειτα από την πλευρά της: «Βλέποντας τη σάλτσα στο πάτωμα, δεν με ενοχλεί καθόλου όσον αφορά το πιάτο, γιατί ήξερα ότι έχουμε και δεύτερη σάλτσα. Το πρώτο πράγματα που σκέφτομαι είναι να μην κάηκε η Μαρία πολύ, να μην πονάει και να είναι καλά».

Διαβάστε επίσης: Ζήτησε να αποχωρήσει από πλατό - Η αδιαθεσία παίκτριας που ''πάγωσε'' τους πάντες

Εν τέλει, όμως, αυτό τους κόστισε, αφού βρέθηκαν στον τάκο μαζί με τον Δημήτρη και τον Άγγελο, αλλά και τον Παύλο με τον Γρηγόρη. Αντιθέτως, τα 1000 ευρώ τα πήραν ο Πορφύρης και ο Αλέξανδρος.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι μάγειρες που δεν άφησαν ευχαριστημένους τους κριτές και είναι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι: Δημήτρης με Άγγελο, Παύλος με Γρηγόρη και Μαρία Μπέη με Μαρία Λαζαρίδου.