My Style Rocks: «Είσαι τραγική κοπέλα μου» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Emilia Vodos & Χριστιάνα Κατσιέρη

Πήραν θέση και οι κριτές για τα ψέματα που βγήκαν στη φόρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είσαι τραγική κοπέλα μου» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Emilia Vodos & Χριστιάνα Κατσιέρη

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε την Τρίτη 4/4 και από την πρώτη στιγμή ξέσπασε μεγάλη ένταση στο πλατό του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ την απόφαση που διέρρευσε για του χρόνου), ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Emilia Vodos εμφανίστηκε μπροστά στις παίκτριες, αλλά και τους κριτές.

Πιο συγκεκριμένα, αφού εξήγησε το θέμα της, ανέφερε το όνομα μίας fashion blogger που είναι φίλη της και αυτό έκανε έξαλλη την Χριστιάνα Κατσιέρη, γιατί την κατηγόρησε πως αντιγράφει τα look της και δεν φέρνει τίποτα δικό της ως πρόταση.

Ο κακός χαμός στο My Style Rocks ανάμεσα σε Χριστιάνα & Emilia

«Έχω γνώμη, είμαι μια πάρα πολύ δυναμική γυναίκα. Κανένας δεν μπορεί να μου πει "πάρε διαφήμισέ το και βάλ' το έτσι". Αυτά που επιλέγω να βάλω, τα επιλέγω εγώ και πρόσεχε πώς απευθύνεσαι. Δεν ξέρω τι εννοείς, για πες το μου λίγο όμως...», απάντησε αρχικά η Emilia Vodos στις κατηγορίες της.

«Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Αυτηνής της Στέλλας...», είπε τότε η Χριστιάννα.

«Πρόσεχε λίγο πως μιλάς. Αυτηνής δεν είναι σίγουρα. Πρόσεχε πώς μου μιλάς και δεν θα απευθυνθείς για την Στέλλα ποτέ ξανά. Τελείωσε. Τελεία. Είσαι πάρα πολύ μικρή και δεν γνωρίζεις πράγματα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Emilia.

«Αυτός ο ρατσισμός με την ηλικία να σταματήσει... Σου απαγορεύω να λες για την ηλικία μου εντάξει; Είτε είμαι μικρή είτε είμαι μεγάλη αυτή είναι η άποψή μου. Άμα θες την ακούς, άμα δεν θες μη την ακούς. Είσαι τραγική κοπέλα μου...», απάντησε η Χριστιάνα με την Εμίλια να λέει:

«Κι εσύ είσαι η γκουρού της μόδας πια που ήρθες εδώ να μας πεις τι; Ότι μετά την πρώτη - δεύτερη εβδομάδα που ντυνόσουν έτσι όπως ντυνόσουν, ξαφνικά απέκτησες αντίληψη;».

«Μη μιλάς καθόλου. Εσύ που δεν ξέρεις από χρώματα έρχεσαι ξαφνικά κάθε μέρα έτσι», κατέληξε η Χριστίανα.

Η μπάλα, όμως, πήρε και την Σελένη, η οποία υπερασπίστηκε την Emilia με το όλο θέμα να ανοίγει μία τεράστια κουβέντα και μεταξύ των κριτών, σχετικά με το θέμα της ύπαρξης στυλίστα.