My Style Rocks «Ξεκαβάλα λίγο, Κατακουζηνός είσαι;» - Ο κακός χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με την Βασιλική & την Όλγα! Τις διέκοψε η Καραβάτου

Άλλος ένας άγριος καβγάς...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks «Ξεκαβάλα λίγο, Κατακουζηνός είσαι;» - Ο κακός χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με την Βασιλική & την Όλγα! Τις διέκοψε η Καραβάτου

Μετά τον επικό καβγά της Emilia Vodos με την Χριστιάνα Κατσιέρη στο My Style Rocks, ακολούθησαν αρκετές έντονε στιγμές ακόμη με πρωταγωνίστρια την Βασιλική Λιγνού. Η ίδια τα έβαλε και με την Χριστιάνα, λέγοντας πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της και πως με την 5χρονη βαφτιστήρα της συνεννοείται καλύτερα, αλλά τα "αίματα άναψαν" όταν ήρθε η στιγμή της δικής της κριτικής.

"Σκοτωμός" με Όλγα και Βασιλική στο My Style Rocks

Η Όλγα της έβαλε 2 και όταν η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησε γιατί, εκείνη ενώ δεν ήθελε να δώσει εξηγήσεις, εν τέλει είπε: «Η Βασιλική γενικά είναι λίγο επικίνδυνη στη συνομιλία, δηλαδή αισθάνεσαι ότι την επόμενη στιγμή θα ειρωνευτεί, θα πει κάτι πολύ κακό και αυτό είναι που λίγο κάπως με απωθεί».

«Αλλιώς θα το έλεγα εγώ. Άκουσέ με Όλγα. Το "τοξικές" και τα επίθετα και κακίες και ειρωνείες... Σας αρέσει, τη βρίσκεται να ανεβαίνω πάνω και να πετάγεστε δύο δύο. Αλλά θα σας πάω εγώ σέντρα όλες, δεν έχω θέμα», της απάντησε η Λιγνού.

«Ξεκαβάλα λίγο. Το look σου είναι βασικό, άντε γεια. Δήθεν είσαι μόνο εσύ εδώ μέσα. Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις το ήθος μου; Κατακουζηνός είσαι;», συνέχισε να της λέει η Όλγα, με εκείνη να φωνάζει: «Πες μας ποια είσαι που πρέπει να σε φοβόμαστε», μέχρι που τις διέκοψε η παρουσιάστρια.