«Αν έκοβαν λεφτά...» - Τα "καρφιά" της Ελένης Χαμπέρη για το Survivor all star

«Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αν έκοβαν λεφτά...» - Τα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Χαμπέρη. Η πρώην παίκτρια του Survivor all star παναφέρθηκε στην αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης και στους συμπαίκτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χαμπέρη μετά την αποχώρηση της από Survivor all star (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε) αναφλερθηκε στις διαφορές που είχε η φετινή με την προηγούμενη συμμετοχή της, τα πρόσωπα που την στήριξαν φέτος, αλλά και τα συναισθήματα που είχε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Τα σχόλια της Ελένης Χαμπέρη για το Survivor all star

«Την πρώτη φορά είχα περάσει τέλεια στο παιχνίδι. Ζούσα την εμπειρία, ήταν το άγνωστο. Τώρα ξέραμε όλοι. Ήμουν λίγο πεσμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Ένιωθα πίεση από παντού, έναν φόβο. Προσπαθούσε ο ένας να φάει τον άλλο. Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα και όλο αυτό, όποτε αφού πουλάει προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως, ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα, το θεωρώ άδικο και δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Σχετικά με τις παραβάσεις, θεωρώ ότι η παραγωγή δεν θα έδιωχνε δυνατά ονόματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό που λένε. Όταν έφυγε η Κατερίνα που ήταν μια δυνατή παίκτρια, στεναχωρήθηκα που έφυγε, δεν μπορούσε να πιστέψω ότι βρήκαν κάτι για εκείνη, φαντάζομαι όμως κάτι θα βρήκαν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα παιδιά μέσα που έχουν κάνει παραβάσεις, αλλά ίσως δεν υπάρχουν αποδείξεις. Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν, όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο. Αν έκοβαν λεφτά από τους παίκτες που παραβίαζαν κανόνες δε θα τολμούσε κανείς να το κάνει», συμπλήρωσε.