Survivor All Star: Άξιζαν τα δάκρυα - Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη

Καθόλου άσχημα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Άξιζαν τα δάκρυα - Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη

Το βράδυ της Πέμπτης 30/3 άλλη μία αποχώρηση έλαβε χώρα στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star και το πρόσωπο που το κοινό επέλεξε για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να ξεχάσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι η Ελένη Χαμπέρη για την οποία σπάραξαν όλοι στο κλάμα, μόλις έκανε την ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν χθες).

Η ίδια δεν κατάφερε να πάρει τους τηλεθεατές με το μέρος της, καθώς δεν ήταν για πολύ καιρό στο "γυαλί" σε σχέση με τους υπόλοιπους, ιδιαίτερα σε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος συνολικά και στους δύο κύκλους έχει βρεθεί υποψήφιος ίσως και πάνω από 20 φορές, επομένως γνωρίζει πως υπάρχουν πολλοί που τον στηρίζουν εκεί έξω.

Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star

Στην Ελλάδα, βέβαια, την περιμένουν οι άνθρωποί της (δείτε εδώ την ανάρτηση του κούκλου συντρόφου της μετά την αποχώρησή της), κάτι που την κάνει να ξεχνά τι άφησε πίσω της, ενώ σε αυτό βοηθάει και το γεγονός πως το πορτοφόλι της κοντεύει να σκάσει από τα χρήματα που κατάφερε να συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, εφόσον παρέμεινε στο εξωτικό νησί για δώδεκα εβδομάδες και το χρηματικό ποσό που έμπαινε στον λογαριασμό της κάθε εβδομάδα είναι 5.000 ευρώ, συνολικά έχει μαζέψει 60.000 ευρώ που την περιμένουν!

Ελένη Χαμπέρη Survivor All Star

Πόσο άλλαξαν εμφανισιακά οι παίκτες μέσα σε 10 εβδομάδες - Ποιοι τρώνε κρυφά και ποιοι όχι

Για ακόμα μια χρονιά πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές είναι μεταξύ άλλων και το Survivor All Star. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού φέτος έχει σημειωθεί ήδη ο μεγαλύτερος αριθμός παραβάσεων και αποβολών.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τον Ηλία Γκότση και τις τελευταίες του δηλώσεις που αφήνουν υπονοούμενα για πολλούς παίκτες (δείτε εδώ τι είπε) η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Πέμπτης 30/3 πρόβαλε ένα ρεπορτάζ για το πόσο έχουν αλλάξει εμφανισιακά οι παίκτες μετά από 10 εβδομάδες, δηλαδή από την έναρξη του παιχνιδιού, έως και σήμερα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, δε, ανέφερε πως η εξωτερική εικόνα μαρτυρά και ποιοι άλλοι έχουν βρει τον τρόπο να τρώνε κρυφά, με αποτέλεσμα να μην χάνουν ή και πολλές φορές να βάζουν παραπάνω κιλά.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο λοιπόν και τα συμπεράσματα δικά σας!