Survivor All Star highlights 30/3: Σπαραγμός στο συμβούλιο - Η ανακοίνωση του Λιανού για τον παίκτη που φεύγει μετά τον Γκότση και τον Πιλίδη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 30/3: Σπαραγμός στο συμβούλιο - Η ανακοίνωση του Λιανού για τον παίκτη που φεύγει μετά τον Γκότση και τον Πιλίδη

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 30/3 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και το επεισόδιο ήταν άκρως απολαυστικό. Εμείς, έχουμε αναλυτικά όλα τα highlights της βραδιάς.

Αναλυτικά τα 30/3 highlights του Survivor All Star

«Μας δουλεύει μες την μούρη μας» - Έξαλλοι με τον Νίκο Μπάρτζη

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε το επεισόδιο και αυτή τη φορά στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης με αφορμή όσα είχαν συμβεί αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της νέας Μπλε Ομάδας είχε προκαλέσει ολόκληρο χαμό με το γεγονός πως δεν ήθελε να παίξει στον προηγούμενο αγώνα λόγω του τραυματισμένου του παιδιού, ωστόσο η Μαριαλένα, που βρίσκεται στους Κόκκινους τον είχε "πιέσει", αναφέροντας πως είναι δικαιολογία, μιας και έχει το ok από τον γιατρό να παίξει -δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη.

Παρόλα αυτά, στον χθεσινό αγώνα, όπου στο τέλος οι παίκτες έπρεπε να κάνουν ποδοσφαιρικά σουτ, έπαιξε κανονικότατα χωρίς να παραπονεθεί καθόλου.

Αυτό φυσικά κακοφάνηκε στους Κόκκινους, οι οποίοι το σχολίασαν εκτενώς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Νίκος τους κοροϊδεύει κανονικότατα.

«Ο Νίκος από ότι φαίνεται μας κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας! Γιατί στο προηγούμενο αγώνα είχε ένα σοβαρό θέμα με το πόδι του και έλεγε πως η Κόκκινη ομάδα δε το σεβάστηκε όμως από την αρχή έλεγε πως δεν είχε τον στόχο και δεν θα παίξει. Τελικά μπήκε να παίξει και μετά τα έριξε σε εμάς ότι δεν σεβόμαστε καθόλου την υγεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κόρομι.

«Αυτό είναι bodyshaming» - Η φράση του Μαρτίκα στην Μαριαλένα που προκάλεσε αντιδράσεις

Μετά, φτάνοντας στον στίβο μάχης, η ένταση εντάθηκε εξαιτίας της κόντρας ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τη δεύτερη να κλαίει αλλά και να κάνει λόγο για body shaming.

Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα σχόλιο του Σπύρου όπου ανέφερε: «Όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει», με τον ίδιο να τονίζει πώς είναι απλά μια λαϊκή έκφραση και τίποτα παραπάνω.

«Πληροφορήθηκα από την ομάδα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και για αυτό τον λόγο δεν θέλω να πάρει περισσότερη έκταση το όλο θέμα. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον Νίκο, εάν θεώρησε την στάση μου επιθετική αν και, από όσο με ξέρει και από όσα έχουμε περάσει μαζί, δεν θα έπρεπε να το πάρει έτσι.

Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από την κόκκινη ομάδα εάν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα και κάποιοι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι τους εξέθεσα. Η πρόθεση μου ήταν καλοπροαίρετη και θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως «όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα», εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο.

Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται. Εν έτη 2023 δεν γίνεται πάλι να λέγεται ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μιλήσει μην και θίξει τον σύντροφο της. Αυτό που είπε χθες ο Σπύρος στο συμβούλιο και πάλι μου μεταφέρθηκε από τα παιδιά. Είναι πάλι άτοπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Ο Σάκης Κατσούλης, φυσικά, πήρε το μέρος της κοπέλας του, με τον Σπύρο να επιμένει στα λεγόμενά του.

«Έχεις κάνει εδώ 20 γυναίκες να κλαίνε από...» - Απίστευτος καυγάς Καραγκούνια με Μαρτίκα

Όσο τσακωνόντουσαν οι 3 τους, η Μαριαλένα δεν σταμάταγε να κλαίει, με τον συμπαίκτη της, Τάκη, να φωνάζει στον Σπύρο πως την έκανε να κλάψει.

«Έχεις κάνει εδώ 20 γυναίκες να κλαίνε από την πρώτη μέρα που ήρθες! Η Μαριαλένα σε πείραξε τώρα;; 20 γυναίκες κλαίνε από την ημέρα που ήρθες», απάντησε από πλευράς του ο Μαρτίκας.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Eπιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly οι Μπλε είναι αυτοί που θα φάνε διάφορες πίτες, όπως τυρόπιτα, πρασόπιτα και κοτόπιτα και θα πάνε χορτάτοι και ξεκούραστοι στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Λίγο μετά τον αγώνα επάθλου φαγητού Μπλε και Κόκκινοι πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και να ανακοινωθεί έτσι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν 4 και ήταν μάλιστα όλοι από τους Μπλε, καθώς μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν καμία ασυλία και έτσι έβγαλαν στον τάκο μόνο δικούς τους παίκτες. Αυτοί ήταν: Νικόλας Αγόρου, Σπύρος Μαρτίκας, Ελευθερία Ελευθερίου και Ελένη Χαμπέρη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός, πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση του ονόματος, ρώτησε τις 2 ομάδες πως νιώθουν με τους νέους τους συμπαίκτες, μιας και συμπληρώθηκε μια εβδομάδα μετά το ανακάτεμα της τράπουλας. Όλοι είπαν πως νιώθουν πολύ καλύτερα, πως έχουν δέσει πιο πολύ και μάλιστα μεταξύ άλλων η Εύη αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση, λέγοντας πως πάντα θα βρίσκεται στην ζωή της και πως δεν πειράζει που δεν είναι στον νησί μαζί της. Αυτός από την άλλη βέβαια, άλλα λέει κι άλλα κάνει σε σχέση με εκείνη (δείτε εδώ).

Εκτός από αυτό όμως, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στους Κόκκινους, οι οποίοι είπαν από πλευράς τους ποιος παίκτης θα τους συνέφερε να αποχωρήσει, με τους περισσότερους να λένε την Ελένη, μιας και είναι η πιο δυνατή τους παίκτρια, ωστόσο αν το σκεφτούν από ανθρώπινη μεριά, δεν θα το ήθελαν, καθώς είναι μια γλυκύτατη κοπέλα που δεν δημιουργεί εντάσεις και καυγάδες.

Τελικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτή που θα έπαιρνε το αεροπλάνο της επιστροφής ήταν η Ελένη Χαμπέρη, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly για ακόμη μια φορά!

Φυσικά, στην ανακοίνωση του ονόματος της, οι περισσότεροι έβαλαν τα κλάματα, ειδικά η ίδια η Ελένη αλλά και η καλή της φίλη, Σταυρούλα. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα από τον Γιώργο Λιανό για το ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε τον Νίκο Μπάρτζη.