Survivor All Star: «Αυτός τελικά γυρνάει την μπιφτέκα» - Στέλλα και Ρία ξεμπρόστιασαν τον Μπάρτζη

Οι αιχμηρές δηλώσεις των κοριτσιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Αυτός τελικά γυρνάει την μπιφτέκα» - Στέλλα και Ρία ξεμπρόστιασαν τον Μπάρτζη

Τα δικά τους σχόλια για την χθεσινοβραδινή 4/4 ψηφοφορία του Survivor all star έκαναν στην αρχή του αποψινό 5/4 επεισοδίου Στέλλα και Ρία, μιας και η δεύτερη βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που σόκαρε τους περισσότερους.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως αρκετά μέλη της Μπλε ομάδας έχουν προσωπικό θέμα με τις δύο κοπέλες, ειδικά ο Νίκος Μπάρτζης, όπως κι αυτές όμως μαζί τους. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που τόνισαν πως τελικά εκείνος γύρισε την μπιφτέκα, μιας και άλλα έλεγε πριν καιρό κι άλλα τώρα, ειδικά όσον αφορά την σχέση Ελευθερίας και Μάριου.

«Μου έκανε τρελή εντύπωση η στάση του Νίκου απέναντι στην Ελευθερία και τον Σπύρο όταν στο πρόσφατο παρελθόν ήταν αυτός που έλεγε ότι «η Ελευθερία χαμ… με τον Μάριο στο δάσος». Ξαφνικά όμως άλλος φαίνεται ότι γυρίζει την μπιφτέκα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Στέλλα.

«Αυτή τη φορά σε αυτό το Survivor βλέπω έναν Μπάρτζη να έχει γυρίσει ο ίδιος την μπιφτέκα! Οπότε τελικά το τρέιλερ που έπαιξε και έδειχνε τον Μπάρτζη με μια μπιφτέκα… Δεν την έκανα η άλλη, αλλά την έκανε ο ίδιος», πρόσθεσε η Ρία.

Αγόρου, Ρία και Στέλλα θεωρούν επίσης πως ο Μπάρτζης και ο Μαρτίκας μαγειρεύουν τις νίκες, ενώ από την άλλη οι δύο άντρες θεωρούν πως το μαγείρεμα αυτό γίνεται από την συγκεκριμένη τριάδα και μόνο.

Χαμός μεταξύ Στέλλας, Ρίας, Νίκου και Σπύρου

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο επικοινώνησε μαζί μας από πολύ νωρίς το πρωί και πολύ ξεκάθαρη: Οι μπλε ΔΕΝ θα καταφέρουν να ορθοποδήσουν με τίποτα αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Οι ήττες τους θα συνεχιστούν. Οι κόκκινοι απόψε θα κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα στις νίκες! Για να δούμε τι θα συμβεί αύριο... Θα βαφτεί όλη η εβδομάδα μπλε ή υπάρχει ακόμη ελπίδα;