Survivor All Star highlights 4/4: Κατέρρευσε και φώναζε η Στέλλα! Η ανακοίνωση του Λιανού στο τέλος του επεισοδίου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 4/4: Κατέρρευσε και φώναζε η Στέλλα! Η ανακοίνωση του Λιανού στο τέλος του επεισοδίου

Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ανακοινώθηκε στο χθεσινό 4/4 επεισόδιο του Survivor All Star, ωστόσο πριν συμβεί αυτό είχαμε τσακωμούς, κλάματα και κατηγορίες για "μαγειρέματα" στην ψηφοφορία.

Τα 4/4 highlights του Survivor All Star

«Αυτές οι δύο θα φύγουν πριν από εμένα» - Στη φόρα το πανούργο σχέδιο της Ελευθερίου! Σπάραξαν στο κλάμα η Στέλλα και η Ρία

Όλοι άρχισαν να σχολιάζουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Δευτέρας 3/4, αναφέροντας πως από άλλον περίμεναν να έχει "μαγειρέψει" την ψηφοφορία και άλλος τελικά το έκανε.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε πως βρήκαν ως αφορμή τον τσακωμό τους με τον Μπάρτζη, η Ρία και η Στέλλα, για να τον βγάλουν στον τάκο και ο ίδιος ο Νίκος θεώρησε πως ήταν πράγματι κάτι που συνέβη επίτηδες για να μπορούν να σωθούν εκείνες.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπάρτζης έστησε όλη την ιστορία! Εγώ και η Ασημίνα...» - Όλη η αλήθεια για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor all star

Τα πράγματα μπλέχτηκαν ακόμη περισσότερο, όμως, όταν η Ελευθερία Ελευθερίου άρχισε να αναφέρει πως οι δύο κοπέλες έβαλαν και στο παιχνίδι τον Νικόλα Αγόρου και στόχο έχουν να διώξουν την τραγουδίστρια. Εκείνος, βέβαια, δεν ήθελε να κάνει καμία συζήτηση μαζί τους και δήλωσε ξεκάθαρα πως ότι έχει να πει θα το πει στο συμβούλιο.

«Είμαι σε ένα παιχνίδι και παίζω δίκαια και κανείς δεν παίζει δίκαια, γιατί είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής. Κι αυτή τη στιγμή αποδείχθηκε ποιος ήταν αυτός, από παλιά στην μπλε ομάδα, ο οποίος τα μαγείρευε και τα έκανε όλα αυτά. Το μεγαλύτερο θέμα, όπως φαίνεται τελικά, είναι η Ρία», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερίου.

Η Ρία, από την πλευρά της, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην Στέλλα, όπως και εκείνη, καθώς άκουσε τι έλεγε η Ελευθερία στους συμπαίκτες της και κατάλαβε πως θέλουν να τις ρίξουν και τις κατηγορούν για πράγματα που υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει.

«Άκουσα την Ελευθερία να λέει: "Αυτές οι δύο θα φύγουν πριν από εμένα. Εγώ σήμερα δεν θα παίξω". Το ματς θα δοθεί».

Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Τα προβλήματα στην Μπλε ομάδα όμως είναι πολλά και αυτό λειτουργεί σαν πλεονέκτημα για τους Κόκκινους, καθώς μπορούν εύκολα να τους ταράξουν και να τους ρίξουν εάν το θέλουν. Ακούστηκαν πολλά, μέχρι και πως οι Μαχητές θα "πουλούσαν" το παιχνίδι για να μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου να διώξει την Στέλλα και την Ρία μία μία, ωστόσο όταν έφτασε η στιγμή να μπουν στον αγώνα η ίδια εξήγησε πως θα τα δώσει όλα, όπως και όλοι οι συμπαίκτες της.

Για κακής τους τύχη, όμως, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει στο youweekly.gr, οι Μαχητές έχασαν ξανά, αφού μόνο η Στέλλα κατάφερε να φέρει πόντους, ενώ οι άντρες για δεύτερη συνεχόμενη φορά παραλίγο να χάσουν με μηδέν πόντους.

«Αν κοιμήθηκα όλο το βράδυ που την άκουγα να βρίζει, το ξέρεις;» - Άγριο ξέσπασμα από την Στέλλα Ανδρεάδου κατά της Ελευθερίου

Στους μπλε, επικρατεί μεγάλος χαμός, καθώς η Στέλλα Ανδρεάδου δεν άντεξε και ξέσπασε φωνάζοντας μπροστά σε όλους για το σχέδιο της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία έλεγε πως θα "πουλήσει" το ματς και θα αφήσει τους κόκκινους να κερδίσουν για να βγει στον τάκο είτε η Στέλλα είτε η Ρία.

«Αν κοιμήθηκα όλο το βράδυ δεν το ξέρεις! Που την άκουγα να βρίζει και να φωνάζει όλο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά η Ανδρεάδου και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μιλάμε για τεράστια ανθρωποφαγία».

Η τραγουδίστρια εμμέσως το παραδέχθηκε πριν μπουν στον στίβο μάχης, καθώς ο Λιανός την ρωτούσε και εκείνη απέφευγε να απαντήσει, μέχρι που το επιβεβαίωσε ο Μάριος Πρίαμος.

Διαβάστε επίσης: «Κάποιες ξεφτιλίζουν εντελώς το γυναικείο φύλο» - Σάλος στο twitter για την Ελευθερία Ελευθερίου

Ωστόσο, κατά την συζήτηση μετά το ξέσπασμα της Στέλλας, η ίδια συνέχιζε να υποστηρίζει πως οι δύο κοπέλες μαγείρεψαν την ψηφοφορία και εκείνη δεν έκανε τίποτε απολύτως.

Διαβάστε επίσης: Θα φύγει κλαίγοντας - Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Μέσα σε όλο αυτό ο Μαρτίκας, ξαφνικά, πήρε το μέρος της Ελευθερίας και είπε κατά της Ρίας και της Στέλλας, υποστηρίζοντας και εκείνος πως είναι αυτές που "μαγείρεψαν" την ψηφοφορία: «Χαζή σκέψη, πονηρή εκτέλεση».

«Θέλω να ανακοινώσω κάτι» - Ανατροπή με τους υποψήφιους μετά την απόφαση του Νικόλα Αγόρου;

Όταν έφτασαν οι δύο ομάδες στο συμβούλιο, άκουσε την ανακοίνωση του Νικόλα Αγόρου, ο οποίος δεν είχε πάρει καμία θέση όλο αυτό το διάστημα σε όσα συνέβαιναν στην ομάδα των Μαχητών.

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ψήφισε με τον τρόπο που ψήφισε τις τελευταίες φορές, εξήγησε πως η συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη τον απωθεί πολύ, διότι θεωρεί πως κρύβεται πίσω από τα "μαγειρέματα" και τις ίντριγκες και συνεχώς ανακυκλώνει τα διάφορα προβλήματα και προκαλεί πανικό στους συμπαίκτες του και επειδή δεν μπορεί να μπλέκεται σε τσακωμούς και να πρέπει να επιλέξει "πλευρές", θέλησε να τονίσει πως επιθυμεί να χωριστεί από όλη την ομάδα και τα μόνα πράγματα που θέλει να συζητά μαζί τους είναι θέματα που αφορούν τον έξω κόσμο.

«Θέλω να ανακοινώσω κάτι στην ομάδα μου, ενώπιων και του κόσμου όλου και των Κόκκινων. Δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε, έτσι ώστε να μην υπάρχει αφορμή ή κάτι άλλο να μου προσάψει ο οποιοσδήποτε. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με κανέναν για να μην ασχοληθεί κανένας μαζί μου και γιατί δεν είμαι τέτοια "φάση" να το πω και έτσι.

Από εδώ και πέρα, όσο παραμένω σε αυτό το παιχνίδι, θέλω να το ζω όμορφα και ωραία, όπως πορευόμουν, "καλημέρα" από την ψυχή μας να βγαίνει, να συζητάμε της συμβίωσης, να μαγειρεύουμε να τρώμε καρύδα, στον αγώνα όποιος μπορεί να δώσει μία οδηγία όμορφα και ωραία, χωρίς να θέλει να επιβληθεί, γιατί δεν περνάνε αυτά, και να είναι όλα ομαλά, πολύ ευχαρίστως. Κατά τα άλλα, θέλω να χωρίσω τα τσανάκια μου. Όποιος θέλει να έρθει να πούμε μία κουβέντα για πράγματα έξω από το παιχνίδι, κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να έχω σχέση με ίντριγκες κλπ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπάρτζης έστησε όλη την ιστορία! Εγώ και η Ασημίνα...» - Όλη η αλήθεια για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor all star