Survivor All Star spoiler 6/4: Θα φύγει κλαίγοντας - Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Αντίο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 6/4: Θα φύγει κλαίγοντας - Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Το Survivor All Star το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, λόγω των συνεχόμενων παραβιάσεων από τους παίκτες. Πολλοί τα "έχουν βάλει" με την παραγωγή που δεν μπορεί να τους ελέγξει, ωστόσο, οι παίκτες το βλέπουν διαφορετικά.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε πως ένας παίκτης έχει τραβήξει βίντεο που "καίει" την παραγωγή και τα κρατάει σαν αποδεικτικά στοιχεία αν τυχόν συμβεί κάτι.

Όπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, το Survivor All Star έχει πέσει κατά πολύ σε ποσοστά, με το MasterChef 7 χθες 3/4 να το περνάει κατά πολύ. Όπως όλα δείχνουν, τα τελευταία γεγονότα έχουν δυσαρεστήσει τους τηλεθεατές, με αποκορύφωμα την αποβολή Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη.

Οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας στο Survivor All Star και η αποχώρηση

Την Κυριακή 2/4 μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το ριάλιτι επιβίωσης και τα αγωνίσματα ασυλίας να προηγούνται. Πρώτος υποψήφιος λοιπόν βγήκε η Ελευθερία Ελευθερίου - για ακόμη μια φορά - με την παίκτρια να καταρρέει εξαιτίας της αδικίας που νιώθει.

Το βράδυ της Δευτέρας 3/4 οι υποψήφιοι που βγήκαν ήταν δυο, αφού οι Μπλε έχασαν ξανά το αγώνισμα. Ανατροπή όμως είχαμε στους υποψήφιους καθώς στον τάκο έπεσε εκτός του... Σπύρου Μαρτίκα και ο Νίκος Μπάρτζης.

Απόψε 4/4 το Survivor All Star επιστρέφει με το τρίτο αγώνισμα ασυλίας (δείτε το trailer) αλλά και την ψηφοφορία για τον τέταρτο υποψήφιο που θα είναι και πάλι από τους Μπλε, διότι θα χάσουν τον αγώνα. Το όνομα που θα ακουστεί θα είναι της Ρίας Κολοβού, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει.

Την Πέμπτη ωστόσο θα ανακοινωθεί ο παίκτης που αποχωρεί...

Σύμφωνα με τα ονόματα, τα δεδομένα λένε πως Νίκος και Σπύρος είναι οι πιο ασφαλείς, καθώς είναι οι πιο αγαπητοί από τους 4 στο κοινό. Άρα η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα στην Ελευθερία και την Ρία.

Την Ελευθερία ήδη την έχουν κρατήσει πολλές φορές μέσα, καθώς ψηφίζεται συνεχώς, για αυτό και έχει περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει. Βέβαια, μπορεί να την κρατήσουν για ακόμη μια φορά και να διώξουν την Ρία...

Εμείς όμως, πιστεύουμε σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και γεγονότα πως η Ελευθερίου θα μας αποχαιρετήσει!

UPDATE - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER!