Survivor All Star spoiler 6/4: Θα γελάσει το χειλάκι τους - Αυτός ο παίκτης των Μπλε αποχωρεί αύριο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 6/4: Θα γελάσει το χειλάκι τους - Αυτός ο παίκτης των Μπλε αποχωρεί αύριο

Σήριαλ έχει γίνει το Survivor All Star. Σκάνδαλα, τσακωμοί και έρωτες έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο με το αγωνιστικό κομμάτι να έρχεται πάντα δεύτερο. Πολλοί τα "έχουν βάλει" με την παραγωγή που δεν μπορεί να ελέγξει τους παίκτες, ωστόσο, εκείνοι το βλέπουν διαφορετικά και φαίνεται πως δεν τους δίνουν σημασία, αφού συνεχίζουν τις παραβάσεις.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε πως ένας παίκτης έχει τραβήξει βίντεο που "καίει" την παραγωγή και τα κρατάει σαν αποδεικτικά στοιχεία αν τυχόν συμβεί κάτι.

Ο όλος χαμός μάλιστα που έχει επικρατήσει έχει ως αποτέλεσμα να πέσουν τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης, με το MasterChef 7 να το έχει πλησιάσει απειλητικά.

Σήμερα 5/4 όπως θα παρακολουθήσουμε ξανά εντάσεις στους Μπλε, με την Ρία να ξεσπά σε κλάματα μετά τις κατηγορίες στο συμβούλιο του νησιού. Στη συνέχεια, θα δούμε στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας. Στην ανακοίνωση μάλιστα του Γιώργου Λιανού για το τι θα συμβεί με την επικοινωνία, οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα - δείτε το trailer.

Εμείς μάλιστα, γνωρίζουμε και την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει και να επικοινωνήσει με την Ελλάδα - δείτε εδώ.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο 5/4 από το Survivor All Star

Αύριο Πέμπτη 6/4 μετά το αγώνισμα επάθλου φαγητού, οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star

Ο παίκτης αυτός λοιπόν, είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και σίγουρα οι συμπαίκτες της θα χαρούν πολύ, καθώς έχει δημιουργήσει πολλές εντάσεις στην ομάδα και αρκετοί αναφέρουν πως μαγειρεύει τις ψηφοφορίες.