Survivor All Star: «Θέλω να ανακοινώσω κάτι» - Ανατροπή με τους υποψήφιους μετά την απόφαση του Νικόλα Αγόρου;

Ένα βράδυ γεμάτο ανατροπές!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θέλω να ανακοινώσω κάτι» - Ανατροπή με τους υποψήφιους μετά την απόφαση του Νικόλα Αγόρου;

"Φωτιά" ήταν το αποψινό (4/4) επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς ξεσκεπάστηκε η Ελευθερία, ξέσπασε η Στέλλα και έφτασαν οι δύο ομάδες στο συμβούλιο να ακούσουν την ανακοίνωση του Νικόλα Αγόρου, ο οποίος δεν είχε πάρει καμία θέση όλο αυτό το διάστημα σε όσα συνέβαιναν στην ομάδα των Μαχητών.

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ψήφισε με τον τρόπο που ψήφισε τις τελευταίες φορές, εξήγησε πως η συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη τον απωθεί πολύ, διότι θεωρεί πως κρύβεται πίσω από τα "μαγειρέματα" και τις ίντριγκες και συνεχώς ανακυκλώνει τα διάφορα προβλήματα και προκαλεί πανικό στους συμπαίκτες του και επειδή δεν μπορεί να μπλέκεται σε τσακωμούς και να πρέπει να επιλέξει "πλευρές", θέλησε να τονίσει πως επιθυμεί να χωριστεί από όλη την ομάδα και τα μόνα πράγματα που θέλει να συζητά μαζί τους είναι θέματα που αφορούν τον έξω κόσμο.

Η ανακοίνωση του Νικόλα Αγόρου στο Survivor All Star

«Θέλω να ανακοινώσω κάτι στην ομάδα μου, ενώπιων και του κόσμου όλου και των Κόκκινων. Δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε, έτσι ώστε να μην υπάρχει αφορμή ή κάτι άλλο να μου προσάψει ο οποιοσδήποτε. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με κανέναν για να μην ασχοληθεί κανένας μαζί μου και γιατί δεν είμαι τέτοια "φάση" να το πω και έτσι.

Από εδώ και πέρα, όσο παραμένω σε αυτό το παιχνίδι, θέλω να το ζω όμορφα και ωραία, όπως πορευόμουν, "καλημέρα" από την ψυχή μας να βγαίνει, να συζητάμε της συμβίωσης, να μαγειρεύουμε να τρώμε καρύδα, στον αγώνα όποιος μπορεί να δώσει μία οδηγία όμορφα και ωραία, χωρίς να θέλει να επιβληθεί, γιατί δεν περνάνε αυτά, και να είναι όλα ομαλά, πολύ ευχαρίστως. Κατά τα άλλα, θέλω να χωρίσω τα τσανάκια μου. Όποιος θέλει να έρθει να πούμε μία κουβέντα για πράγματα έξω από το παιχνίδι, κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να έχω σχέση με ίντριγκες κλπ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπάρτζης έστησε όλη την ιστορία! Εγώ και η Ασημίνα...» - Όλη η αλήθεια για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor all star

Αυτός είναι ο τελευταίος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Μετά την ανακοίνωσή του, λοιπόν, ξεκίνησε μία μεγάλη κουβέντα, η οποία όμως δεν κατέληξε πουθενά, γι' αυτό και προχώρησαν στην ψηφοφορία που ανέδειξε τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Επιβεβαιώνοντας το youweekly,.gr για άλλη μία φορά, αν και παρουσιάστηκαν πολλά ονόματα στην κάλπη ξανά, η Ρία Κολοβού είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και γι' αυτό θα κάνει παρέα στον Νίκο, τον Σπύρο και την Ελευθερία.

Διαβάστε επίσης: Θα φύγει κλαίγοντας - Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί