Survivor All Star spoiler 5/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Κόκκινοι ξανά ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 5/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Η 13η εβδομάδα του Survivor All Star σίγουρα δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως ευδοκίμησε ιδιαίτερα τους Μπλε. Μετά το σερί ηττών στις ασυλίες της προηγούμενης εβδομάδας, οι Μπλε κατάφεραν να ηττηθούν και στις τρεις αυτής, τρεις ασυλίες για τις οποίες πάλεψαν πολύ σκληρά αφού ξέρουν πως τα όρια έχουν στενέψει, με αποτέλεσμα κι αυτή την εβδομάδα να έχουν τέσσερις παίκτες τους προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού έχουν αφεθεί πια στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί) κι ενώ βρίσκονται όλοι σχεδόν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το απίστευτα ψυχοφθόρο χθεσινοβραδινό συμβούλιο σήμερα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να παίξουν ξανά απέναντι στους Κόκκινους για το πιο σημαντικό έπαθλο του Survivor: Την ασυλία.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο επικοινώνησε μαζί μας από πολύ νωρίς το πρωί και πολύ ξεκάθαρη: Οι μπλε ΔΕΝ θα καταφέρουν να ορθοποδήσουν με τίποτα αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Οι ήττες τους θα συνεχιστούν. Οι κόκκινοι απόψε θα κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα στις νίκες! Για να δούμε τι θα συμβεί αύριο... Θα βαφτεί όλη η εβδομάδα μπλε ή υπάρχει ακόμη ελπίδα;