Survivor All Star trailer 5/4: "Δεν μπορώ! Δώστε μου ένα λεπτό" - Σπάραξαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού

Στα "μαχαίρια" Ηλίας - Γιώργος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 5/4:

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε σήμερα 5/4 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Έχοντας ολοκληρωθεί οι αγώνες ασυλία τις οποίες έχασαν οι Μπλε και έβγαλαν τέσσερις παίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε ποιους), σήμερα έχουμε ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα.

Όπως έχουμε παρακολουθήσει στον Άγιο Δομίνικο επικρατεί χαμός. Κλάματα και κατηγορίες πρωταγωνιστούν σε κάθε επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης. Χθες 4/4 μάλιστα, η Στέλλα είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα με δάκρυα στα μάτια, γεγονός που τους άφησε όλους άφωνους.

Οι Μπλε δεν μπορούν να βρουν ησυχία, καθώς καθημερινά τσακώνονται λέγοντας πως γίνονται μαγειρέματα τις ψηφοφορίας, με τις κλίκες να κανονίζουν ποιος θέλει να αποχωρήσει.

Στους Κόκκινους ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει, καθώς έχουν πάρει πολλές νίκες, οπότε δεν έχουν εντάσεις λόγω ψηφοφοριών ή ηττών.

Τι θα συμβεί όμως σήμερα 5/4 στο Survivor All Star

Στο επεισόδιο θα έχουμε ξανά εντάσεις στους Μπλε, με την Ρία να ξεσπά σε κλάματα μετά τις κατηγορίες στο συμβούλιο του νησιού. Στη συνέχεια, θα δούμε στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας. Στην ανακοίνωση μάλιστα του Γιώργου Λιανού για το τι θα συμβεί με την επικοινωνία, οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα.

Εμείς μάλιστα, γνωρίζουμε και την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει και να επικοινωνήσει με την Ελλάδα - δείτε εδώ.

Επίσης όμως, γνωρίζουμε και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Πέμπτης 5/4 - δείτε το όνομα του.