Survivor All Star: «Κάποιες ξεφτιλίζουν εντελώς το γυναικείο φύλο» - Σάλος στο twitter για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Το τσιουάουα μας μπαστακώθηκε δυστυχώς»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Κάποιες ξεφτιλίζουν εντελώς το γυναικείο φύλο» - Σάλος στο twitter για την Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου, από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor All Star, έχει σπείρει το χάος, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας, αποβλήθηκαν Γκότσης και Πιλίδης, ενώ όλοι οι συμπαίκτες της βρίσκονται ξαφνικά τσακωμένοι μεταξύ τους.

Στο αποψινό (4/4) επεισόδιο, λοιπόν, η ίδια ξανανακάτεψε τους Μπλε, ρίχνοντας το φταίξιμο για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Στέλλα και την Ρία, με εκείνες να ξεσπούν σε κλάματα μόλις αντιλήφθηκαν το πανούργο σχέδιό της (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Οι τηλεθεατές, λοιπόν, που παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα τι συμβαίνει, "τα πήραν" και το κράξιμο στο twitter δεν είχε τελειωμό.

Διαβάστε επίσης: Θα φύγει κλαίγοντας - Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Στο στόχαστρο η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star

Παίκτης με κινητό "καίει" την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Εδώ και τρείς μήνες που έχει ξεκινήσει το Survivor all star σε καθημερινή βάση σχεδόν, παρατηρούμε ότι τα ευτράπελα είναι δύσκολο να μην υπάρχουν, αν σκεφτεί κανείς τις μέχρι τώρα αποβολές και αποχωρήσεις από τις ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης, στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Πρώτα έπιασαν την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να έχουν κινητό, κάτι που ακόμη δεν έχει τελειώσει γιατί η δεύτερη, έχει στείλει εξώδικα στον Ατζούν (δείτε τα εδώ) και στην συνέχεια ο Γκότσης με τον Πιλίδη που αποβλήθηκαν, λόγω φαγητού και επικοινωνίας. Βέβαια, έρχονται άλλα νέα στο προσκήνιο, με νέο παίκτη, οποίος έχει κινητό στην κατοχή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας (3/4) έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη παίκτης του Survivor all star έχει στην κατοχή του κινητό, αλλά δεν το χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με τους δικούς του. Μέσα σε αυτό το κινητό, όπως λένε, υπάρχουν βίντεο τα οποία μπορούν να "κάψουν" την παραγωγή του ΣΚΑΙ.