Survivor All Star: Ο Αγόρου "ξεφτίλισε" τον Μπάρτζη - «Δεν είναι κακό να είσαι χωριάτης, αλλά να έχεις την νοοτροπία του χωριάτη»

Το ξέσπασμα κατά του συμπαίκτη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Ο Αγόρου

Αγόρου, Ρία και Στέλλα με αφορμή ειδικά την χθεσινοβραδινή 4/4 ψηφοφορία στο Survivor all star, έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους απέναντι σε μερικούς συμπαίκτες τους και κυρίως στον Νίκο Μπάρτζη.

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις λοιπόν των κοριτσιών, ο Νικόλας δεν έκρυψε την ενόχλησή του με την συμπεριφορά του συμπαίκτη του, με τον πρώτο να ανακοινώνει στην ομάδα του χθες πως εκείνος πλέον θα λειτουργεί αυτόνομα καθώς δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση.

Ξέσπασε ο Αγόρου κατά του Μπάρτζη

Στο αποψινό 5/4 μάλιστα επεισόδιο, ο Αγόρου είπε:

«Για να είσαι αγαπητός και αρεστός πρέπει να είσαι ο εαυτός του. Δεν είναι κακό να είσαι χωριάτης, δηλαδή να έχεις ένα χωριό. Όλοι θέλουν να έχουν ένα χωριό. Όμως είναι κακό να έχεις την νοοτροπία του χωριάτη, που είναι κακή, π.χ. ο Νίκος Μπάρτζης έχει αυτή τη νοοτροπία, με την κακή έννοια».

Τα λόγια του στο χθεσινό συμβούλιο που προκάλεσαν αντιδράσεις

«Θέλω να ανακοινώσω κάτι στην ομάδα μου, ενώπιων και του κόσμου όλου και των Κόκκινων. Δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε, έτσι ώστε να μην υπάρχει αφορμή ή κάτι άλλο να μου προσάψει ο οποιοσδήποτε. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με κανέναν για να μην ασχοληθεί κανένας μαζί μου και γιατί δεν είμαι τέτοια "φάση" να το πω και έτσι.

Από εδώ και πέρα, όσο παραμένω σε αυτό το παιχνίδι, θέλω να το ζω όμορφα και ωραία, όπως πορευόμουν, "καλημέρα" από την ψυχή μας να βγαίνει, να συζητάμε της συμβίωσης, να μαγειρεύουμε να τρώμε καρύδα, στον αγώνα όποιος μπορεί να δώσει μία οδηγία όμορφα και ωραία, χωρίς να θέλει να επιβληθεί, γιατί δεν περνάνε αυτά, και να είναι όλα ομαλά, πολύ ευχαρίστως. Κατά τα άλλα, θέλω να χωρίσω τα τσανάκια μου. Όποιος θέλει να έρθει να πούμε μία κουβέντα για πράγματα έξω από το παιχνίδι, κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να έχω σχέση με ίντριγκες κλπ», είπε χαρακτηριστικά.