Survivor All Star: Αυτός είναι ο σύντροφος της Εύης Σαλταφερίδου - Η συγκίνησή της μόλις είδε το μήνυμά του

Τον βλέπουμε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτός είναι ο σύντροφος της Εύης Σαλταφερίδου - Η συγκίνησή της μόλις είδε το μήνυμά του

Αήττητοι αυτήν την εβδομάδα του Survivor all star είναι οι Κόκκινοι όπως και στο αποψινό 5/4 έπαθλο επικοινωνίας και έτσι ήταν οι τυχεροί που θα λάμβαναν μηνύματα και φωτογραφίες από την οικογένεια και τους συντρόφους τους.

Η ομάδα λοιπόν πήγε ενθουσιασμένη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κι αφού έφαγαν τα παστέλια τους και τις μπάρες τους, ετοιμάστηκαν να διαβάσουν τα μηνύματα που είχαν στείλει οι δικοί τους άνθρωποι.

Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν και η Εύη Σαλταφερίδου η οποία δεν δέχτηκε μήνυμα από την οικογένειά της αλλά από τον σύντροφό της, τον Αργύρη, τον οποίο τον βλέπουμε για πρώτη φορά. Ο ίδιος μάλιστα στο τέλος του μηνύματός του της έγραψε ότι την αγαπάει πολύ, με την ίδια να λέει πως χρησιμοποιεί γενικά τον πληθυντικό καθώς ξέρει πως η Εύη δεν θέλει να μιλά για τα προσωπικά της.

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως η προηγούμενη σχέση που είχε ήταν με τον Κώστα Καραφώτη, με τον οποίο συγκατοικούσε, ωστόσο μετά από καιρό αποφάσισαν να χωρίσουν, με τον τραγουδιστή να έχει επίσης προχωρήσει στην ζωή του (δείτε εδώ την τωρινή του σύντροφο).

Το μήνυμα του συντρόφου της Εύης Σαλταφερίδου

Με ποιον πρώην συμπαίκτη της την ήθελαν όμως να είναι σε σχέση;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα, το οποίο ήθελε ουσιαστικά τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου σε σχέση μέσα στο Survivor all star, πατώντας στο γεγονός, πως όντως οι δύο παίκτες είναι κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα δύο παιδιά έχουν ομολογουμένως πολύ καλή επαφή, αυτό ωστόσο δε δίνει κανένα δικαίωμα, πως συντρέχει κάτι παραπάνω από το φιλικό δεδομένου ότι και οι δύο έχουν συντρόφους στην έξω ζωή, για τους οποίους μιλάνε συχνά και στο παιχνίδι.

Την Κυριακή 26/3 μάλιστα ο αδερφός του Ηλία μίλησε στην εκπομπή Γειά σου θέλοντας να προστατέψει τον Γκότση, που είναι στον Άγιο Δομίνικο και δε μπορεί να διαβάσει όσα γράφονται για εκείνον. Ο ίδιος λοιπόν τόνισε, πως ο Ηλίας είναι σε σχέση με την Χριστίνα και όλα τα άλλα είναι ένα ψέμα.

«Ως αρθρογράφος, που ξέρει να κάνει τη δουλειά του και θέλει να παρουσιάζει την αλήθεια στον κόσμο, γνωρίζει ότι τόσο ο Ηλίας, όσο και η Εύη όχι μόνο έχουν συντρόφους εκτός παιχνιδιού, αλλά κάνουν και καθημερινή παρέα μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε, το είδαμε και στο έπαθλο επικοινωνίας...οικογενειακώς στηρίζουμε τον Ηλία, γιατί όλα τα χρόνια πορεύεται με βάση την ηθική και τις αξίες του», είπε ο αδερφός του Ηλία Γκότση.