Survivor all star: «Δεν έχουν μπει τα λεφτά μου και...» - Νέα ''πυρά'' από την Ασημίνα στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ετοιμάζει νέα κίνηση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν έχουν μπει τα λεφτά μου και...» - Νέα ''πυρά'' από την Ασημίνα στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πιάστηκε από την κάμερα της εκπομπής ''Breakfast at star'', με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 6/4 αναφερόμενη αποκλειστικά στο Survivor all star και σε όσα συνέβησαν με την πολυπόθητη αποβολή της.

Η πρώην παίκτρια είναι γνωστό, πως είναι απογοητευμένη από την παραγωγή, καθώς πλέον έχει γίνει γνωστό και από τους ίδιους, πως η αθλήτρια δεν είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο!

Έτσι λοιπόν, η Ασημίνα εξήγησε, πως δεν έχει πληρωθεί από την παραγωγή για την ώρα, καθώς δεν πρόκειται για κάποια απαγόρευση μιας και έχει γίνει γνωστό, πως οι αμοιβές θα δοθούν ακόμα και στα άτομα, που αποβλήθηκαν (δείτε εδώ το παρασκήνιο της γνωριμίας της με το Χρήστο Δάντη).

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την αμοιβή της από το Survivor all star

«Δεν έχω πάρει κάποια απάντηση από την παραγωγή, μόνο κάποια τηλέφωνα, αν και το πιο νόμιμο είναι νομίζω να απαντήσουν, όπως εγώ με έγγραφα. Δεν έχει συμβεί, δεν έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος. Δεν υπάρχει όρος, που να λέει ότι δεν πληρώνεται κανείς, αν αποβληθεί», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τι συμβαίνει με τα λεφτά και τις αποβολές από το παιχνίδι

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν από τις παίκτριες του Survivor all star, που είδαμε να αποβάλλονται από τις πρώτες στο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο με την αιτιολογία, πως έφαγε παράνομα και κρυφά από την παραγωγή.

Αρχικά λοιπόν, ειπώθηκε, πως η παράβασή της αφορούσε σε κάποιο κινητό ή επικοινωνία, που είχε με την Ελλάδα με την ίδια να παίρνει αποστάσεις από τα μέσα, μέχρι, που ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί διέψευσε αυτήν την κατηγορία.

Τώρα πια η Κατερίνα Δαλάκα μιλάει πολύ πιο άνετα στις κάμερες και έτσι την Τετάρτη 5/4 παραχώρησε δηλώσεις στο Super Κατερίνα κάνοντας σαφές, πως οι αμοιβές δίνονται ακόμα και στους παίκτες, που έχουν αποβληθεί!

«Την αλήθεια είπα, δεν έριξα καμία βόμβα. Χαίρομαι που ο κύριος Ατζούν επιβεβαίωσε ότι δεν είχα καμία επικοινωνία ούτε κινητό. Η παράβαση μου ήταν φαγητό, δεν είχα βγει να το πω γιατί δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Η παραγωγή είναι πάρα πολύ καλή, δε μας έχει αφήσει έτσι.

Θα ήθελα να κερδίσει ο Σάκης. Δεν μετάνιωσα, αλλά στεναχωρήθηκα με τον τρόπο, που τελείωσε αυτός ο κύκλος για εμένα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.