Survivor All Star: Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Οι τρεις παίκτες που γίνονται από μπλε κόκκινοι κι από κόκκινοι μπλε!

Ανατροπή λίγο πριν την ένωση!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Οι τρεις παίκτες που γίνονται από μπλε κόκκινοι κι από κόκκινοι μπλε!

Οι ανατροπές στο Survivor All Star δεν έχουν τέλος! Μπορεί λίγο πριν την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη η παραγωγή να αποφάσισε να κάνει ένα ανακάτεμα στις ομάδες αλλά μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες το ανακάτεμα αυτό αποδείχθηκε πως δεν πήγε καθόλου καλά!

Την πρώτη εβδομάδα οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες και κέρδισαν μόνο επικοινωνία και φαγητό ενώ αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, την 13η, που ολοκληρώνεται σήμερα 6/4 με το επεισόδιο της αποχώρησης (δείτε εδώ ποιος φεύγει) οι Μπλε έχουν σημειώσει μόνο ήττες μέχρι στιγμής (δείτε εδώ ποιος κερδίζει τον αποψινό αγώνα).

Η κατάσταση χρήζει έκτακτης αντιμετώπισης γι' αυτό και η παραγωγή ανέλαβε δράση!

Ποιοι παίκτες πάνε που στο Survivor All Star

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 6/4 στην εκπομπή Πρωινό μας από τον Νίκο Παρτσώλη τρεις παίκτες θα αλλάξουν καλύβες!

Πιο συγκεκριμένα Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα από Κόκκινοι θα είναι μπλε ενώ Μελίνα Μεταξά από Μπλε θα γίνει Κόκκινη! Κανείς από τους τρεις δεν το πήραν πολύ καλά αυτό!

Να σημειωθεί, επίσης, ότι θα αλλάξει και ο τρόπος των αγωνισμάτων δηλαδή από εδώ και πέρα ξεχνάμε το αντρικό και το γυναικείο και γυρνάμε στην αρχική «ροή» του στίβου μάχης με τελικό σκορ το 10 ενώ μετά το Πάσχα θα παρακολουθήσουμε και το πολυαναμενόμενο - όπως πάντα - πάρτι της Ένωσης.

Δεν θα υπάρξει αποχώρηση την εβδομάδα του Πάσχα στο Survivor

Για την ακρίβεια, την Κυριακή θα δούμε την 1η ασυλία ενώ Μεγάλη Δευτέρα την 2η. Από τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση!

Μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίες άρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσης.