My Style Rocks: «Αλλάξανε πελάτες, καινούργιες συμφωνίες;» - Η επική σπόντα του Δημήτρη Σκουλού

Προς συγκεκριμένες παίκτριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Αλλάξανε πελάτες, καινούργιες συμφωνίες;» - Η επική σπόντα του Δημήτρη Σκουλού

Χαμός επικράτησε στο σημερινό 6/4 επεισόδιο του My Style Rocks, με τις εντάσεις και τους καυγάδες φυσικά να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους (δείτε εδώ τον λόγο που αποχώρησε έξαλλη από το πλατό η Σελένη) ενώ μάλιστα δεν έλειψαν και οι... σπόντες από την κριτική επιτροπή!

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Ειρήνης Καζάκη εντυπωσίασε τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και τους κριτές, με το Δημήτρη Σκουλό όμως να αφήνει φανερά αιχμές.

Χαμός με τις σπόντες του Δημήτρη Σκουλού προς συγκεκριμένες παίκτριες

«Αλλάξανε πράγματα όσο λείπουμε εμείς! Κάτι συμβαίνει πίσω, κάτι γίνεται αλλιώς… Βλέπω αλλάξανε χέρια, πελάτες, lip gloss… Κάτι συμβαίνει! Άλλους βαθμούς βλέπω, τι συμβαίνει; H Αιμιλία έβαλε πέντε και κάνει ότι κοιτάζει αλλού. Τι έχουμε; Τίποτα καινούργιες συμφωνίες και δεν το γνωρίζω; Μήπως διαφημίζεις τα lip gloss εσύ, Αιμιλία, αντί για την Νικόλ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος και κριτής.

«Όχι, δεν διαφημίζω εγώ κανένα lip gloss! Δεν έχω ανάγκη να διαφημίσω! Δεν είμαι infuencer ή blogger ή κάτι. Τώρα κάνω κάποια πράγματα και είναι της κολλητής μου το give away στα social media. Όπως και όσες έχω στηρίξει μέχρι τώρα είναι φίλες μου χρόνια, όχι τώρα» απάντησε η Αιμιλία.

«Δεν ξέρω, όλα αυτά μου κάνουν περίεργα! Ξαφνικά αλλάζουν εδώ, δείχνει να συμφωνεί η Νικόλ χωρίς να ξέρω τίποτα εγώ και αλλάζουν συνέχεια οι ισορροπίες. Βλέπω διάφορες βαθμολογίες που δεν μπορώ να δικαιολογήσω αλλά κάτι περισσότερο ξέρετε εσείς, κάτι συμβαίνει που εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Αμέσως μετά η Βασιλική "κατέρρευσε" μπροστά στους κριτές

Η ίδια δεν εντυπωσίασε αρχικά με το look της τις συμπαίκτριές της και μάλιστα σημειώθηκε και μια έντονη λογομαχία με την Νικόλ. Όταν λοιπόν η Βασιλική έφτασε μπροστά στην κριτική επιτροπή, ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν ξέρω γιατί όποτε έρχομαι εδώ με πιάνει και το χάνω. Αλήθεια. Το χάνω πολύ όμως, το χάνω. Εσείς είστε άψογοι απλά για μένα αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν σας κρύβω ότι έχω έρθει εδώ ενάντια στη γνώμη των γονιών μου για να τους αποδείξω ότι θα είμαι δυνατή και δεν είμαι. Καταλάβατε;

Δεν μπορώ άλλο με κάποιες συγκεκριμένες συμπαίκτριες μου. Δεν έχω άλλη αντοχή. Δεν θέλω να κάνω ανακωχή. Εάν αυτό είναι ενάντια στον διαγωνισμό και πρέπει να αποβληθώ για αυτό, θα το υποστώ αλλά δεν μπορώ πραγματικά και δεν θέλω. Το λέω με όλη μου την καρδιά και την ειλικρίνεια. Δεν θέλω να με βοηθήσετε.

Είμαι 31 χρονών και από τα 17 δουλεύω πολύ. Όταν λοιπόν δεν είμαι συνεπής στη δουλειά μου, δεν πηγαίνω στην ώρα μου να ανοίξω το μαγαζί, θα με διώξουν. Όταν λέω μόνιμα ψέματα για να δικαιολογηθώ, θα με διώξουν. Όταν αυτά μέσα σε τρία λεπτά καταρρίπτονται και αλλάζουν, επειδή είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν μπορώ να το δεχθώ, χάνω το δίκιο μου τις στιγμές που μπορεί να φωνάξω ή να ξεφύγω.

Ούτε εμένα μου είναι ευχάριστο διότι ξέρω ότι μπορώ και να σταθώ σε έναν διάλογο και ότι έχω λόγο και τι έχω πάρει από το σπίτι μου και το ήθος μου και την ευγένεια μου. Εδώ όμως πολλές φορές τα έχω χάσει. Οπότε νιώθω πολλές φορές πως ούτε τους γονείς μου κάνω περήφανους με το να έρχομαι εδώ και να ουρλιάζω. Κάπως πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία, την οποία παλεύω να την βρω αλλά δεν μπορώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική.