Survivor All Star: «Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα! Είσαι εκτός τόπου και χρόνου» - Ένταση ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μπάρτζη

Ξανά χαμός στην παραλία των Μπλε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα! Είσαι εκτός τόπου και χρόνου» - Ένταση ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μπάρτζη

Οι ήττες των Μπλε στο Survivor all star δεν έχουν πια τέλος μιας και μέχρι στιγμής έχουν χάσει και τα 4 παιχνίδια αυτής της εβδομάδας! Αυτό λοιπόν τους έχει κάνει αρκετά σκεπτικούς μιας και δε καταλαβαίνουν τι πραγματικά φταίει (δείτε εδώ αν θα κερδίσουν τον αποψινό αγώνα ή αν θα κάνουν οι Κόκκινοι το 5/5).

Το αποψινό 6/4 λοιπόν επεισόδιο ξεκίνησε με την συζήτηση που είχαν Μπάρτζης, Μαρτίκας, Πρίαμος, Ασημακόπουλος και Μελίνα, οι οποίοι μίλαγαν για τους αγώνες και τα ματσαρίσματα. Ωστόσο, η ένταση μεταξύ των δύο πρώτων δεν άργησε να φανεί, μιας και ο Νίκος προσπαθούσε να μιλήσει και να πει την δική του άποψη για τις ήττες τους, ωστόσο ο Σπύρος μίλαγε συνεχώς πάνω από την φωνή του.

Οι δυο τους λοιπόν είχαν μια έντονη διαφωνία για το τι φταίει και χάνουν, με τον Σπύρο να λέει στον Νίκο πως νομίζει πως τα ξέρει όλα και μιλάει όλη την ώρα. «Τέτοιο πανεπιστήμονα δεν έχω ξανά δει στη ζωή μου», του είπε.

«Είσαι εκτός τόπου και χρόνου», του είπε μεταξύ άλλων ο Μπάρτζης.

Ένταση ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μπάρτζη

Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει κανείς!

Πολυποίκιλες οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, ενόψει Πάσχα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, που μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/4, μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού Πρωινό μας η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει λιγότερες ημέρες προβολής και δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος την Κυριακή 9/4 θα δούμε την 1η ασυλία ενώ Μεγάλη Δευτέρα την 2η. Από τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση!

Μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίες άρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!