Survivor All Star: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι το μόνο ζευγάρι που έχει μείνει "όρθιο" στο Survivor All Star, και μέχρι σήμερα να είναι όλα καλά ανάμεσα τους, ωστόσο, δεν θα αργήσουμε να παρακολουθήσουμε τον πρώτο καβγά.

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ , δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το τι θα σταθεί αφορμή για να παρεξηγηθεί η Μαριαλένα και να ξεσπάσει εναντίον του μπροστά σε όλους τους παίκτες κατά την διάρκεια αγωνίσματος.

Ο τσακωμός Μαριαλένας - Σάκη στο Survivor All Star

Όπως έγινε γνωστό σε ένα από τα επόμενα επεισόδια κατά την διάρκεια αγώνα, μια λάθος πληροφορία που θα ακούσει η Μαριαλένα θα φέρει το ξέσπασμα της και θα φωνάξει στον Σάκη με αποτέλεσμα να τσακωθούν μπροστά σε όλους.

Παρόλα αυτά όμως, ο τσακωμός τους δεν θα κρατήσει πολύ και μάλιστα, θα του ζητήσει συγγνώμη στο συμβούλιο του νησιού.

Δείτε επίσης: Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Οι τρεις παίκτες που γίνονται από μπλε κόκκινοι κι από κόκκινοι μπλε!

Τι θα δούμε σήμερα 6/4 στο Survivor All Star

Η 13η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί απόψε 6/4 με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο! Στο επίκεντρο αυτού για ακόμα μια φορά θα βρεθεί ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως θα διαπιστώσετε και στο trailer, παρακάτω.

Ο Τάκης θα νιώσει περιθωριοποιημένος από την ομάδα του και θα το δείξει με όλο του το είναι. Έτσι είναι ο Τάκης, έντονος σε όλα του το ξέρουμε από την πρώτη χρονιά που τον γνωρίσαμε.

Αγώνας επάθλου φαγητού (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει) και συμβούλιο αποχώρησης (δείτε εδώ ποιος φεύγει)! Ο Τάκης κι εκεί πρωταγωνιστήσεις. Θα αδειάσει τον Ασημακόπουλο και όλοι θα μείνουν παγωτό, ιδιαίτερα ο Γιώργος. Το γιατί; Πάρτε μια γεύση από το trailer.