Masterchef 7: Παραλίγο να σπάσει το δόντι του ο Πάνος Ιωαννίδης - Βρήκε στο πιάτο παίκτη...

Καλά πήγε αυτό...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Παραλίγο να σπάσει το δόντι του ο Πάνος Ιωαννίδης - Βρήκε στο πιάτο παίκτη...

Μότο Μότο και Άγγελος Τσιγκάκος βρέθηκαν σε μια μαγειρική αναμέτρηση στο αποψινό 6/4 επεισόδιο του MasterChef, οι οποίοι κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε ένα πιάτο με μύδια και να εντυπωσιάσουν με το αποτέλεσμά τους την κριτική επιτροπή, η οποία προηγουμένως σόκαρε τους παίκτες με την ανακοίνωση που έκανε.

Ωστόσο, το πιάτο που ετοίμασε και έφερε ο Άγγελος είχε δυσάρεστες συνέπειες και αυτό γιατί ο Πάνος Ιωαννίδης πέτυχε ένα σκληρό κομμάτι το οποίο και παραλίγο, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε, να του... στοιχίσει το δόντι του!

Παραλίγο να σπάσει το δόντι του ο Πάνος Ιωαννίδης

«Κομμάτι! Σοβαρό κιόλας κομμάτι! Παραλίγο να μου πληρώσεις σφράγισμα, ε; Ευτυχώς δεν έσπασε» είπε ο κριτής με τον Άγγελο να απαντά «Συγγνώμη σεφ. Πάντα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να γίνει και η ατυχία».

Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος λόγω της κόρης του

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε στο αποψινό 6/4 επεισόδιο του Masterchef 7 ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, όπου μάλιστα είδαμε την ευάλωτη πλευρά και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της νέα ομαδικής δοκιμασίας.

Ο επίδοξος σεφ λοιπόν δεν έκρυψε πόσο πολύ του λείπει η κορούλα του με αποτέλεσμα να κλάψει μιλώντας στην κάμερα.

«Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα. Όπως το να παίρνω την κόρη μου από το σχολείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να λέμε, «εντάξει, θα πας να την πάρεις από το σχολείο» αλλά είναι πολύ σημαντικό και για αυτήν και για μένα όταν πηγαίνω να την πάρω από εκεί.

Το ίδιο και από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της. Στην γιορτή της, επίσης, δεν ήμουν εκεί. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός, πολύ δύσκολο. Αυτό όμως με κάνει περισσότερο να μην τα παρατήσω, που δεν πρόκειται βέβαια να τα παρατήσω ποτέ και κανείς δεν τα παρατάει. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ναι, ωραία, τι μαγειρεύουμε; Damplings;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.