Survivor All Star: «Δεν θα παίξω το παιχνίδι σου» - Χαμός μεταξύ Κόρομι και Ασημακόπουλου

«Τι να απολαύσουμε; Την ήττα μας;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν θα παίξω το παιχνίδι σου» - Χαμός μεταξύ Κόρομι και Ασημακόπουλου

Μετά το τέλος του αποψινού 6/4 επάθλου φαγητού στο Survivor all star, Κόκκινοι και Μπλε πήγαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Χαμός στο αποψινό συμβούλιο λόγω Ασημακόπουλου - Κόρομι

Ωστόσο, πριν από αυτό, είδαμε να σημειώνεται μια μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο παικτών, με αφορμή μερικές κατηγορίες του Γιώργου Ασημακόπουλου προς τον Γιώργο Κόρομι. Συγκεκριμένα, ο πρώτος είπε πως μετά την ήττα τους, ο δεύτερος του φώναξε "κάτσε και απόλαυσε το" κι "αυτό είναι κάρμα" κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Ασημακόπουλο μιας και του φάνηκε αρκετά ειρωνικό και κακό.

Διαβάστε επίσης: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Ωστόσο, ο Κόρομι από πλευράς του είπε πως ουσιαστικά ανταποδίδει τα σχόλια και την συμπεριφορά γενικότερα του Ασημακόπουλου και πως για κανένα λόγο δεν θα τον ειρωνευόταν που πεινάει και που δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα η ομάδα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπλεχτούν στην εν λόγω διαφωνία παίκτες και από τις δύο ομάδες αντίστοιχα και να φέρνουν στην επιφάνεια σχετικά περιστατικά που έχουν σημειωθεί από διάφορους παίκτες στο παρελθόν, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως όταν μια ομάδα έχει τόσες μέρες να φάει, δεν πρέπει η αντίπαλη να φέρονται τόσο αντιαθλητικά και πονηρά.

Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει κανείς!

Πολυποίκιλες οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, ενόψει Πάσχα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, που μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/4, μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού Πρωινό μας η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει λιγότερες ημέρες προβολής και δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος την Κυριακή 9/4 θα δούμε την 1η ασυλία ενώ Μεγάλη Δευτέρα την 2η. Από τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση!

Μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίες άρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσης.